Blodsband.

image98

Igår så bestämde jag mig även en gång för alla att om nu Jenny och Wille kommer att förlova sig på alla hjärtansdag så kommer det inte att röra mig i ryggen alls, jag ska bara bli glad för deras skull. Ska säga detta till Wille också så att han inte tvekar på att göra det bara för att han tror att jag har något emot det. För det har jag inte, nu längre. Jenny är min bästa vän och hon är värd hur mycket som helst.

Jag kommer ihåg när vi träffades för första gången, det var på mitt födelsekalas när jag fyllde 10 år. Jenny kom dit eftersom våra mammor var och fortfarande är så bra vänner. Jag var ute i köket och skulle öppna en förpackning med ballonger med en kniv och råkade skära mig på tummen så att det började att blöda. Jenny såg mig och tog kniven och skar ett snitt i sin tumme med och sen tryckte hon den emot min och sa: "Så nu har vi blodsband. Vi kommer alltid att vara vänner nu."  Sen dess så har vi faktiskt alltid hängt ihop, i vått och torrt.

Personligt iaf ;)

image97

Igårkväll var jag verkligen deppig så jag ringde Jenny som kom över för att trösta mig. Men varken jag eller Jenny är typen som kommer över med ett stort glasspaket och feel-good-filmer, så vi utmanade varandra på löpbandet och pressade varandra på cykeln innan vi damp ner i jacuzzin. 

Efter x antal vinflaskor så strippade vi av oss kläderna även framför kamran och fotade varandra. Sitter och tittar på fotona nu, de blev faktiskt grymt bra även fast man ser att vi är lite lulliga på blicken, men jag har alltid velat ha lite "porrigare" bilder på mig själv och nykter så hade jag nog inte kommit på tanken igår. Haha, men vi hade grymt kul när vi tog korten iaf.

Jenny föreslog även att vi skulle framkalla ett kort var och köpa en fin ram och ge bort det till våra boys, Wille och Adam på alla hjärtansdag. Är ju himla svårt att hitta den "perfekta pressenten" och detta skulle om inte perfekt iaf bli en väldigt personlig present ;)

Velig idag.

image92

Åh, jag har dansat nästan hela dagen, så jag är pretty tired now. Jag har ju bestämt mig för att jag ska ta ett uppehåll med dansen om ett tag när det lugnat sig lite (kan ju inte sluta precis före uppvisningar osv.) och sen får jag se om jag vill börja igen helt enkelt. Men nu hade jag så grymt kul idag att jag börjat undra om det inte är min grej iaf? Haha, att jag aldrig kan bestämma mig.

Gissa vem jag mötte utanför porten igårkväll när jag skulle hem till Adam då? Jo, Zerkan. Han bara dök upp bakom mig, ryckte tag i mig och sa att han saknade mig och ville att vi skulle "jobba på vårat förhållande". Sen kysste han mig. Jag förstår mig inte på honom, tror han verkligen att vi är tillsammans? Jag kunde iaf smita därifrån ganska snabbt eftersom jag ursäktade mig med att jag hade bråttom till sjukhuset eftersom min pappa hade fått en hjärtattack. Haha, jag kom inte på något bättre, ville bara bort ifrån honom.

Har funderat massor men kommer inte fram till något alls, för konstigt nog så gillar jag faktiskt Zerkan även om han ibland skrämmer skiten ur mig. Är lite velig idag, haha.

Gossip Girl

image95

Såg på det första avsnittet av Gossip Girl på tv nyss. Har ju känt mig lite mobbad här eftersom det verkat som om att alla redan har sett det, alla utom jag. Och ni verkar ju gilla det så mycket så jag var bara tvungen att kolla in det. I början när jag började att blogga så var det även grymt många som kommenterade att mitt liv liknade Gossip Girl-serien. Haha.. Jag fattade inget! :) Men nu efter att ha sett det, ledsen men... What? ;P

Iallfall så tyckte jag att det var bra och jag kommer nog att se på det nästa vecka också.

Jag får svara på era komentarer imorgon, för nu ska jag dra hem till Adam och sova där inatt. Natti Natti Sötisar (även om jag defenitivt inte tänkt somna än på några timmar.. ;)

Fusk eller bara ren självhjälp?

image94

Gosh!  Vilken dag det har varit! Först imorse tränade jag tillsammans med klassen i skolans gym, visserligen bra med träning, men jag har aldrig gillat att använda maskiner som hundra andra personer också har använt. Inbillar mig alltid att dem har massor med ingrod svett som kommer från äkliga tjockisar, jag är löjlig nu det vet jag, men jag kan inte hjälpa att jag har konstiga fobier. Det är därför som jag inte tränar på typ SATS utan har mitt eget gym här hemma.

På lunchen idag så följde jag först med en snabbis till Berns och tittade på Dagmars visning. Sthlm Fashion Week i all ära men varför kunde jag inte ha blivit född i typ New York ist? Slår vad om att mitt liv hade varit hundra gånger mer glamouröst då. Sen klockan 14.00 hade jag ju tid med min "Johnny", vilket jag faktiskt måste medge gick mycket bättre idag än förra veckan.

Ni vet att jag skulle tillbaka till skolan klockan sex på kvällen igår för att skriva det där provet som jag missat. När jag kom dit och så såg jag att min lärare satt inne på sitt rum och pratade i telefon så jag väntade utanför, men hon drog ut på tiden så jag gick till kopieringsrummet för att kopiera några sidor ur en bok till en uppsats. Och gissa vad som ligger i kopieringsmaskinen? Vårat prov i Religion B som vi ska ha nu på fredag... Våran lärare måste ha glömt det där...

Fort som fan tog jag iaf en kopia av det och la ner i min väska. Fick lite dåligt samvete över det, men ändå, måste tänka på hur mycket tid jag nu har sparat mig själv. Min "Johnny" säger faktiskt att jag stressar upp mig och oroar mig alldeles för mycket och nu har jag just besparat mig en hel veckas oro över ett prov och massa plugg. Allt jag behöver göra nu är att plugga på frågorna.


Fryser idag.

image91Är fortfarande lycklig efter helgen tillsammans med Adam. Det var precis vad jag behövde, honom alltså. Han är så okomplicerad och sex gör en faktiskt lyckligare. Ska nog sova hos honom ikväll också.

Har precis kommit hem från skolan nu, snackade med läraren om det provet som jag missade förra veckan och hon ville att jag skulle göra det imorgon på lunchen, men då ska jag ju till min "Johnny" så ist är jag nu tvungen att komma tillbaka till skolan klockan 18.00 och göra provet då. Suck, fast jag vet ju att det är lika bra att få det gjort.

Sitter här och värmer mig i min säng med en stor kopp te nu, såklart utan socker/mjölk. Gisses vad kallt det har varit ute idag, har frusit hur mycket som helst! (Varför bor jag i tråkiga och kalla Sverige för?) Jag har min lilla älskling, Molly, i knät också, hon spinner jätte högt och leker med mina armband. Hon är så himla söt, min lilla bäbis!

Startade min andra mobil förut (jag har två) och gissa vad som ploppade upp, ca 40 missade samtal, typ 20 inspelade röstmeddelanden och 16 sms. Alla från Zerkan. Åh, varför kan han inte bara lämna mig ifred? Eller typ gå och dö... :P


Sex, sex, sex...

image90

Har varit med Adam hela helgen. Vad vi har gjort? Haft sex. Sex i sängen, sex i jacuzzin, sex på köksbordet, sex i soffan, sex på golvet, sex på balkongen, sex ståendes i hallen. Jag tror nog att ni fattar, men jag vill ändå skriva hur fantastiskt det var! Adam är verkligen underbar, han sätter verkligen mina behov framför sina egna, kan inte ens räkna hur många orgasmer jag har fått denna helgen ;)

Helgen började sådär med att vi var ute och åt tillsammans i fredags, Adam tittade konstigt på mig och undrade om min mat inte var god när han såg att jag bara petade i den, så jag bestämde mig för att svälja den eftersom han annars bara skulle beställa in ny mat till mig. Efteråt så tog jag en liten runda in på toaletten för att spy upp skiten, men kunde inte göra det för att toaletten var så himla äklig. Jag dör hellre, eller nja... överdrift av mig, jag menade såklart att jag hellre behåller de kalorierna än att tvingas hålla mitt ansikte så nära en äklig allmän toalett som de krävs för att spy upp dem. Det är äkligt nog att spy hemma i duschen, att dessutom behöva göra det på en äklig resturang-toalett, nej det är inte min stil alls.

Hemma hos Adam öppnade vi några flaskor vin och jag fick en kul idé, så jag tog en kniv och snurrade den på bordet och föreslog att den som kniven pekade på skulle bestämma vad den andra skulle göra. Först tramsade vi oss med flummiga saker som sjunga "bäbä vita lamm" men när Adam bestämde att jag skulle låta som en ko fick jag nog. What? Så nästa gång kniven stannade på mig bestämde jag att han skulle ta av sig tröjan och såklart hakade Adam på denna nya leken. Vi strippade snabbt av oss kläderna och hade ett så coolt sex (haha, sorry för fjortisvarningen här men jag hittar inget annat ord för det, för det var verkligen coolt!) eftersom vi fortsatte och snurrade knvien och bestämde ställningar osv...

Resten av helgen har vi typ bott i Adams lägenhet, har nästan inte ens gått utanför dörren. Vi har haft sex, sovit, dushat, haft sex igen, sovit, dushat, tittat lite på tv, haft sex igen osv. Adam, min sexgud. Kan nog säga att sexet denna helgen hamnar bland topp 5 på min lista, sexet med kniven i fredags hamnar nog tom med på topp 3. Haha... Förstår om det låter som om att jag är värsta nynfomanen (visst är det så det heter, sex-beroende alltså?) nu, men.. Jag är nog det också! ;P

.Just det, gissa vart jag ska sova ikväll? Hos Adam.

Ikväll firar vi!

image88

Adam skrev sin tenta idag och den gick tydligen suveränt, så ikväll vill han att vi ska fira. Fira tillsammans bara han och jag. Shit, vad glad han lät i telefonen! Han var helt uppspelt, precis som en liten unge, haha... Men det smittade av sig på mig iallfall. Han kommer och hämtar mig när som helst nu. Ska bli så kul ikväll. Jag har faktiskt saknat honom massor ska ni veta! Fast det skulle jag såklart aldrig erkänna för honom ;)

Vardagsmotion!

image89

Vissa dagar är stressigare än andra, alla har vi mycket att göra, varesig vi pluggar eller jobbar. Så därför så är det inte så konstigt om man vissa dagar helt enkelt inte hinner med att träna lika mycket som man brukar, eller så mycket som man vill göra egentligen eller om man helt enkelt inte hinner träna alls. Därför så tänkte jag ge er ett tips att tänka på dessa dagar. Ordet är vardagsmotion. Jepp, man får helt enkelt göra det bästa utav situationen.

* Ta trapporna istället för hissen.
*Stå inte stilla i rulltrapan utan gå uppför den.
* Undvik att ta tunnelbanan bara några stationer, ta en promenad ist.
* Om du ska åka långt, gå av bussen/tunnelbanan några stationer för tidigt och promenera resten av vägen.
* När du träffar dina vänner för lite skvaller, så ist för att sitta stilla och ta en fika - ta en härlig powerwalk tillsammans.
* Låt din favoritsåpa på tv (som du bara måste se!) bli din träningstid. Antagligen tittar du på den medans du cyklar/ går/joggar på löpbandet på gymmet/hemma eller om du inte har tillgång till detta så gör situps, armhävningar, upphopp m.m. framför tven hemma.
* Tillbringar du mycket tid framför datorn? Ställ klockan på varje 15 minuter/30 minuter och gör några situps, armhävningar, upphopp eller bara ta en "promenad" runt i ditt hus/lägenhet. Samma sak om du pluggar till ett prov. Det gör dig faktiskt piggare och du kan koncentrera dig bättre.
* Ska du ringa ett långt samtal till en vän/familjemedlem - ta en promenad medan du pratar i telefonen.
* Gå ist för att ta bilen/bussen till affären eller när du ska göra ett ärende.
* Gör vardagssysslorna lite roligare och aktivare, ex. tävla mot någon eller bara mot dig själv hur snabbt du tex kan ta ur tvätten ur maskinen, hänga upp tvätten och lägga i en ny maskin, hur snabbt du kan springa ner till 7elven och köpa ex.cigaretter och tillbaka, m.m. (orkar inte räkna upp fler saker, men jag tror att ni fattar min poäng här)
* Tänk på att allt du gör, gör så att du bränner kalorier. Till och med när du plockar ur diskmaskinen.

Okej, denna listan kan såklart göras hur lång som helst, men poängen är ändå den att om man inte hinner pressa in 1 timme på gymmet i sitt schema eller om man helt enkelt inte prioriterar det, ja då får man leta efter andra möjligheter till lite "extra träning" i ens vardag. Så... Vem dissar hissen och tar trapporna med mig från och med nu? Tionde våningen sa du? Okej, försten upp! Beach 2008, here I come!

Hehe... ;)

image87

Haha.. Nu vet jag varför våran mr.T jämt är så kåt och stöter på allt som rör sig.... Hans flickvän är både ful och tjock. Haha... Klart att han inte har någon större lust att ha sex med henne... När det finns annat ögon godis, menar jag... I know it!

Måste skynda mig lite nu, skulle bara hem och hämta en flaska champange och några Bacardi Breezer och sen hem till Jenny. Vi ska sätta lite spänning i våra liv ikväll och behöver därför bli galet fulla. (Tack gode gud för att jag sprang 45 minuter på löpbandet imorse och att jag har gjort 500 situps idag. Proud over myself.) Vem fan bryr sig om att det är torsdag? ;P  

Ciao darlings!

Mr.T får oväntat besök

image86

Allt William ville prata med mig om igårkväll var att hans föräldrar hade hyrt en stuga i sälen över sportlovet och nu inte kunde åka och därför så tyckte han att han, jag, Jenny, Anton och några till borde åka dit ist. Bränna kaolrier i skidbacken hela dagarna och festa hela nätterna? Hm.. Svårt val det där... Såklart tyckte jag att det var en lysande idé. Cant wait.

Idag på engelskan så hade vi en vikarie, tydligen så ligger våran lärare mr.T på sjukhus och ska opereras. Jag gillar honom faktiskt trots allt som har hänt, så jag och Jenny tänkte hälsa på honom nu ikväll. Snacka om att han kommer att bli förvånad över att få se oss där. Måste säga att det ska bli minst sagt intressant att se hur hans sambo ser ut om hon nu är där. Fast vi kommer ju såklart vara tusen gånger snyggare och smalare än henne.

Han har alltid varit & kommer alltid att vara min!

image85

Åh, jag fick precis ett sms av Wille. Han är med Jenny nu men han ville komma över hit senare ikväll. Han hade tydligen något viktigt att berätta för mig. Kan inte hjälpa att jag blir grymt nyfiken när han skriver så. Tankarna snurrar runt i mitt huvud... Tänk om han verkligen funderar på att förlova sig med Jenny? Jag vet att Jenny har föreslagit det för honom och hon har pratat om det flera gånger med mig. Och nu när de firar 1år tillsammans på alla hjärtansdag så kanske...

Om det är det som han vill prata om ikväll så vet jag ärligt talat inte riktigt hur jag kommer att reagera... Om jag ska vara helt ärligt så har jag alltid trott att jag och Wille skulle komma att gifta oss en vacker dag... Jag behövde bara få leka av mig tillräckligt innan... Typ tills jag är 30 och redo... Även om Jenny är en av mina bästa vänner så har jag alltid sett på henne och Wille som bara en "fas" i livet... Jag vet ju att han är min när jag vill ha honom... Och det är så som jag vill att det ska forsätta att vara, jag kan inte stå ut med tanken på att en dag när jag upptäcker att mina känslor för honom bara exploderar ut så kanske han inte längre finns där tillgänglig...

Jag vet att det låter som att jag är världens bortskämdaste och omognaste skitunge nu, eftersom jag inte ens varken är kär i eller vill ha ett förhållande med honom nu... but I guess thats just the way I am... ;)

Pizza framför tven eller gymmet ikväll?

image82

Hur spenderar ni denna onsdagskväll, girls? Slår ni på tven och delar på en pizza tillsammans med killen / kompisen? Eller trimmar ni ensamma i gymmet?

För många så kan det säkert vara ett tufft val. Men för mig är det enkelt, för jag vet vem det blir som står som vinnare i slutändan...

Onsdag

image83

Tråkig rubrik jag vet men jag har iaf haft en toppen bra dag idag. Fick tillbaka ett prov och en uppsats idag, båda med MVG. Nöjd. Vågen visar minus ett kilo idag från i måndags. Lycklig.

Efter skolan så stannade jag kvar tillsammans med Tess i idrottssalen, längesen vi umgicks nu. Gosh, vad vi flummade runt där ett tag, alldeles ensamma med värsta höga musiken, vi sprang och hoppade runt medan vi skrek till varandra för att överrösta musiken. Tess avslöjade att hon har påbörjat en liten affär med en 38åring som är rätt känd och dessutom gift. Trots att jag höll på att dö av nyfikenhet så vägrade hon att avslöja vem det var! Biatch, hehe.. ;) 

Sen fick vi för oss att ta fram grejer för att hoppa höjdhopp. Det var något som vi alltid gjorde när vi var yngre, då brukade vi alltid tävla om vem som hoppade högst. Jag kan inte beskriva den känslan när man landar i madrassen och ser att ribban ligger kvar helt orörd... Man känner sig lätt som en fjäder! Och den känslan är svår att ogilla... Haha... Något ringrostiga var vi iallfall, fick pinsamt nog kämpa mig över 1.60m. Tragiskt är ordet.

Vad är det för fel på mig?

image81

Åh, jag fattar ifall "Johnny" tyckte att det var slöseri med energi och tid idag. Gissa vad jag gjorde? Jo, i en hel timme satt jag och småpratade om hur lycklig jag är! Allvarligt, jag bara stängde av. Jag var mitt vanliga jag. Jag lovar att jag verkligen ville, men jag kunde bara inte förmå mig själv att visa mig svag. Jag ville inte låta gnällig och patetisk eftersom jag avskyr sådana människor som tycker synd om sig själva och gnäller ist för att göra något åt problemet.

Jag vill inte verka svag, det är mitt stora problem och jag vet att jag döljer mina känslor jävligt bra. Jag knuffar undan alla mina problem långt in och klistrar på ett leende och envisas med att bara tänka på posetiva saker. Ganska naturligt kanske, men inte så himla praktiskt när man är hos en psykolog.

"Johnny" sa ingenting utan lyssnade bara men innan jag gick så föreslog han att vi skulle prata igen och kanske regelbundet ett tag framåt. Så nästa tisdag igen alltså. Det är nog bra, även om jag har lyckas knuffa undan alla problem just nu och faktiskt lurat mig själv till att känna mig lycklig. Fast som med allt annat så brukar det som döljs under ytan förr eller senare dyka upp igen... Misstänker att det gäller mina "problem" också...

Min "Johnny"

image78

Har inte varit i skolan idag, hade glömt bort (eller snarare förträngt kanske) att jag hade ett prov idag. Så jag hade inte pluggat tillräckligt och hade inte ork att sitta uppe i natt så det är bättre att skippa det helt och göra det när man är förberedd ist för att gå dit och skriva dåligt, det ger mig bara ångest. Och ångest har jag tillräckligt utav redan. Mitt huvud är en enda stor röra. (Hur ska jag göra med baletten? Vad ska jag göra efter studenten? Vill jag egentligen plugga vidare med en gång? Hur ska jag fixa allt mellan mig och Daniel igen? Har jag verkligen inget problem med maten? Hur känner jag egentligen för Adam? William? Zerkan? Är vänskapen med Anton förstörd? Varför spökar Andreas fortfarande i mitt huvud?) 

I söndags när jag vägde mig dessutom så hade jag gått upp 1,5 kg. Hur fan gick det till? Dum fråga när jag vet svaret, mycket stress, oro, för lite sömn, för mycket alkohol, mindre träning än vanligt bla. Ändå gav det mig ett litet nervsamabrott och gjorde så att jag ringde till min "Johnny" (min mamma säger alltid så) Mamma har ju växt upp i LA och går själv och pratar med sin "Johnny" tre gånger i veckan och tycker inte att det är varken fel eller konstigt. Här i sverige så gör ju de flesta en väldigt stor grej utav det om man går till en psykolog, man verkar ganska störd i andras ögon helt enkelt.

Själv har jag inte pratat med min "Johnny" på över ett år nu, så det är antagligen dags. Blev iallfall tacksam när jag ringde honom med gråten i halsen i söndags och han lungt sa "tisdag klockan 14.00 hjälper jag dig med allt." Ibland så är det mycket lättare att prata med någon utomstående, okänd som inte riktigt vet vem man är och inte känner personerna som man pratar om. Hm.. Dax att gå dit nu snart.

Fuck you Zerkan!

image77
Nu fattar jag att jag verkligen har lekt med elden när det gäller Zerkan... Hela helgen började så bra på fredagkväll med att vi åt på mitt favoritställe Sturehof, det var jätte romantiskt och Zerkan var så gullig! Efter middagen så åkte vi hem till några av hans vänner... (i förorten, alla var utländska och jag kände riktigt hur dåligt jag passade in bland dem..) Alla rökte på så jag kände mig manad att testa, ville inte vara ännu mer utanför och jag menar lite marujana har väll ingen dött utav? Ibland så är jag så totalt naiv, och verkligen blond... Men jag ville bara inte att kvällen som börjat så bra skulle förstöras. Festen fortsatte, jag minns inte så mycket av den men jag vet att senare mitt i natten så åkte Zerkan och jag hem till hans lägenhet.

Jag måste ha somnat där. Och när jag vaknade upp sent på lördags eftermiddagen så hörde jag röster i lägenheten, bla. Zerkan, men när jag skulle gå ut till dem så märkte jag att dörren var låst. Hade Zerkan låst in mig? Jag bankade på dörren och ropade och då kom Zerkan och öppnade den. Han sa att han var ledsen att han "råkat" låsa dörren, det var inte meningen... Naiv som jag är trodde jag honom och han frågade mig om jag ville ha frukost. Jag sa nej, kände mig så konstig, lite bakfull liksom, gick till toaletten, låste in mig och spydde tills jag inte orkade längre sen tog jag ett varmt långt bad. När jag mådde bättre igen så klädde jag på mig och gick ut till Zerkan. 

Ute i köket möttes jag av en för mig helt främande syn, flera utländska killar som snortade upp pulver i näsan. Anfetamin kanske? "De lugnar sina nerver bara" var Zerkans förklaring när jag frågade honom. Jag tittade mig omkring och såg ett par stora plasma tv-apparater och flera lådor stå längs väggen i hallen. Såklart fattade jag att det var stöldgods, även om jag inte riktigt ville tro det om Zerkan. Men hur hade det annars kommit in i hans lägenhet? Jag blev helt ursinnig och sprang ut i hallen, tog på mig skorna och slet åt mig handväskan och rusade ut därifrån.

Utanför så kom Zerkan ifatt mig och ryckte tag i min arm. Han hade inget med det att göra, han bara sålde det vidare försäkrade han mig. "Som om att det inte är ett brott då?" kastade jag ur mig. Zerkans ögon svartnade och han grep mig hårdare om armen, det gjorde så ont att jag skrek till av smärta. Men han vägrade att släppa mig förens jag hade lovat att jag inte skulle berätta för någon. Jag lovade och han släppte mig. Jag sa att jag ville åka hem och han gav mig en puss i pannan och sa: "Okej, min vackra tjej, jag ringer dig." Sen försvann han in i lägenheten igen.

Eftersom min mobil inte hade något batteri och jag därför inte kunde ringa efter en taxi så traskade jag runt ett tag innan jag hittade till tunnelbanan. Åkturen var som i dvala, jag var helt chokad av allt som hade hänt och över hur Zerkans riktiga jag hade visat sig vara. Allt jag kunde känna var besvikelse. Besvikelse och avsky. Hela söndagen så ringde Zerkan, men jag varken orkade eller ville prata med honom, så tillslut stängde jag av mobilen. Aldrig mer att jag vill slösa min tid på honom, allt jag vill säga är "Fuck you Zerkan!" Jag förtjänar bättre.


Size 0 ?

image76Eftersom jag vet att det är många fler än bara jag som tycker att det är grymt intressant med dokumentärer om "Size Zero" och likande pogram, så tänkte jag därför nu när jag såg att det skulle gå ett sånt pogram på tv idag tipsa er också om det! (Är dock lite sent ute tyvärr, börjar ju snart men om ni ser detta så slå på tven..)

Kanal 5, klockan 17.35
Extreme: Celebrities Size 00.
"Amerikansk dokumentär från 2007. För de nya unga Hollywood-stjärnorna blir det hela tiden viktigare att vara supersmala. Här får vi veta vilka som är naturligt smala och vilka som är offer för de alltmer extrema dietmetoderna för att bli smala. Originaltitel: Extreme: Celebrities Size 00."

Jag ska titta på detta medan jag fixar iordning mig för min date med Zerkan ikväll. Wish me luck guys! Puss

Mum, I love you!

image70Mamma har varit så himla gullig mot mig hela dagen, skämt bort mig och gett mig hur mycket beröm som helst. Behandlat mig som en prinsessa! Mamma shoppade ingenting till sig själv utan vi shoppade bara överdrivet mycket till mig. 
Berättade för mamma att jag skulle på date ikväll, vågade dock inte avslöja allt för många detaljer om Zerkan. Tror att mamma skulle svimma om hon visste, haha.
Hittade en helt perfekt svart klänning (med djup urringning i ryggen som jag tycker är så hett), en vit sjal att ha över axlarna och svarta pumps till ikväll. Mamma ordnade även så att Aysha på salongen kommer hit och fixar mitt hår och smink för ikväll.

Jag kommer att vara överdrivet snygg ikväll, nästan för snygg för Zerkan...


It´s friday!

image71

Igår kväll så åkte jag, Jenny och Nella på en mini roadtripp till Uppsala för att hälsa på Sara och Robin. De är syskon och båda arbetar som stylister och försöker sig på en framtid som designers. De bor i New York för det mesta men nu var de hemma och hälsade på. Vi fick massor av tips av dem till vårat projektarbete och det var sjukt kul att höra dem berätta om deras liv i New York, alla kändisar de träffar och hur de försöker att slå sig fram. Jag vill också bo där och jag tror absolut att de kommer att lyckas!

När vi skulle åka hemåt runt midnatt så var jag så grymt trött att jag höll på att somna bakom ratten, körde på strecken hela tiden... Så Nella fick ta över, fast hon inte har kört upp ännu så kör hon jätte bra och jag var så trött... Himla tur att ingen stoppade oss för då hade nog mitt körkort ryckt all världens väg!

Idag så känner jag mig bara så lycklig! Det är fredag och det känns som att hela världen bara ler emot mig! Går inte att förklara den känslan! Nyss kommit hem från skolan nu och har sutit och druckit ny pressad apelsin juice tillsammans med mamma en stund. Hon ville att vi skulle umgås lite idag, så jag ska snart följa med henne ner till salongen. Bli lite bortskämda där och sen ska vi shoppa tillsammans. Ska faktiskt bli kul.

Godis tips! :)

image68

Jag vet, jag vet, jag vet... Jag kan erkänna att jag har varit ganska värdelös med att skriva i "Beach 2008- kategorin", men ska försöka att bättra mig... Därför så tänkte jag slänga in ett litet tips här till alla er sötisar som blir godis-sugna nu ihelgen. Detta är ett godis som ni kan äta utan att få dåligt samvete och som dessutom är fruktansvärt gott! Dietorelle sugar free heter det och finns i flera olika smaker och som både vingummi, hårda och kolor. Godast tycker jag att Soft gums(vingummi) med jordgubbs smak är. Och det bästa är... att varje godis bara innehåller 2,7 kcal (!!!!!). En hel påse (50 g) innehåller 67,5 kcal. Och glömde jag att säga det? 0 gram fett. Finns att köpa överallt typ, bla i vanliga mataffärer och kostar runt 13 kr.
Sötsuget sätter sig in hos de flesta någon gång ibland och då kan det vara skönt att kunna unna sig något extra gott. Tycker att dietorelle är en himla bra lösning i sådana situationer, eller vad säger ni? ;) 402901-69

Stor eller liten?

image55

Shit, vad jag är nyfiken, Daniel och pappa har bråkat i telefon i över en timme nu. Jag försökte att höra vad de pratade om lite diskret förut, men pappa fick syn på mig och gick fort och stängde in sig i arbetsrummet. Undrar vad bråket handlar om? Förr hade jag bara lungt kunnat väntat på att de skulle lägga på luren och sen kastat mig över telefonen och ringt Daniel och frågat. Men saker och ting är mycket mer komplicerade nuförtiden mellan oss. Fast jag saknar honom så enormt mycket och bara vill att han ska komma hem och att vi ska vara typ 10 år igen. För då var allt så bra och enkelt.  

Kommer på mig själv allt oftare nuförtiden med att önska att jag vore liten igen, lite knäppt när jag samtidigt skulle kunna offra min högra arm för att få gå ut skolan och flytta härifrån så snart som möjligt!

Jag känner mig så otroligt rastlös idag, kan inte koncentrera mig på någonting alls, vilket är väldigt dålig taming eftersom jag har ett stort arbete som ska in imorgon som jag såklart inte har börjat på ännu. Ska nog knyta på mig joggingskorna och springa ett varv runt Djurgården nu och rensa huvudet lite ute i regnet och mörkret. För jag gissar på att det kommer att bli en lång natt inatt. Suck.


Fortsätta i samma mönster eller bryta sig loss?

image66Tisdag idag och det betyder mycket träning både för mig själv plus att jag undervisar min grupp på tisdagar också. Känns inte alls så lockande längre... Nu på senaste tiden så har jag börjat att tröttna rejält på baletten. Jag hittar ingen motivation till det alls längre. Det är helt enkelt inte kul längre, jag gör det mest för alla andras skull. Det jobbigaste är att det tar upp så mycket av min tid, speciellt på tisdagarna när jag är där typ hela e.m och kvällen. Om jag skulle sluta med balletten vågar jag inte ens tänka på hur alla skulle reagera, även om det känns som att jag gör alla besvikna redan nu, när jag inte anstränger mig så mycket. Jag är inte flickan som vill vara duktigast längre.


SMS

image67

Från Zerkan:

Hey babe! Läget idag? Saknar dig redan och längtar som en tok tills fredag.. Du dissar mig väll inte då? Puss
Från Delinda:
Tja! Bara bra här, själv då? Haha, det vet man aldrig... ;) Puss
Från Zerkan:
Sötnos då... du gör mig orolig nu... Puss
Från Delinda:
Vi ses på fredag, ring mig ikväll! :)
Från Zerkan:
Det kan du lita på :) Har jag sagt att du är världens vackraste kvinna? Puss
Från Delinda:
Haha.. Nej, men smicker funkar alltid ;P
Från Zerkan:
Jag vet, annars skulle jag väl inte slösa tid på det :) Puss
Från Delinda:
Du är smartare än du ser ut ;)
Från Zerkan:
Du skulle bara veta... Höres ikväll då! Puss

"Once on the lips - Forever on the hips"

image65
Jenny kommer snart hit, vi ska träna tillsammans och plugga till psykologi-provet imorgon. Jag vet att hon fortfarande är sur på mig för det som hände i lördags även om hon inte visar det. Det är för att hon behöver våran vänskap lika mycket som jag gör. 

Varje vecka så gör jag & Jenny ett mat&tränings-schema. Det är mkt lättare att följa det när man är två, för då pressar man sig själv extra mycket eftersom man inte vill vara sämre än den andra.

Denna veckan ska vi ha en kiwi-diet, man får äta max 3st /dag= 64kcal*3=192kcal/dag. (Jag vet att det är lite, men det är mitt val.)

Men ändå så känns det så jobbigt när jag nu sitter här och ska äta den jävla kiwin, jag får bara inte i mig den! Jag tänker på helgens alla drinkar och funderar på hur många kcal de innehöll... Sen räcker det att jag tittar på denna bilden så är jag mätt föralltid. "Once on the lips - Forever on the hips" Orden ekar i mitt huvud.

För många drinkar, för många killar...

image64

Jisses, har inte riktigt återhämtat mig från helgen ännu! Mitt huvud är ett enda kaos av alla händelser och tankar. Måste få skriva av mig lite här. Om ni vill ha kvar uppfattningen av att jag är en snäll och bra människa trots allt (om ni nu trodde det, man kan ju alltid hoppas) -så fortsätt inte läsa!

Hummer-festen var crazy och inte alls så "fin" som vi hade förväntat oss. Alla blev snorfulla rätt tidigt och det blev nästan bråk, men sen så drog de flesta vidare ut. Vi var några som stannade kvar, blev ännu fullare, sjöng singstar och hånglade med alla. Det slutade med att jag och Anton låste in oss i badrummet och hade sex i jacuzzin. Vet inte riktigt varför, men antar att det verkade som en himla bra idé just då.

Lördag hade jag rätt mycket ångest och bosatte mig därför i gymmet. Sen blev det utgång igen, först förfest hos Alex, där Anton betede sig som om att vi hade något på gång. Jag fick helt damp eftersom han är en av mina bästa killkompisar! På Sturecompaniet träffade jag på Emil, ett gammalt ex, så bara för att förtydliga vissa saker för Anton så strulade jag med honom. Stackars Anton, men han måste förstå att vad som än hände i fyllan i fredags så kan vi aldrig bli något annat än kompisar. Jag vill inte förlora honom som vän!

Efteråt så drog jag, Jenny, Wille, Anton, Nella och Emil (som jag bara släpade med mig för att inte Anton skulle bli för ivrig) hem till Wille för att efterfesta lite. Vi körde "snurra flaskan" (man sitter i en ring och snurrar en flaska, den som börjar snurra och den som flaska pekar på måste kyssa varandra eller ta en varsin snaps, det är reglerna). Varje gång som Wille snurrat flaskan och den hamnat på mig så ville han kyssa mig ist för att ta en snaps. Detta gjorde såklart Jenny galen av svartsjuka och tillslut så förbjöd hon Wille att vara med.

När Nella började att må dåligt, så erbjöd jag mig att följa henne hem samtidigt som jag tackade Gud för den bästa ursäkten ever att bara lämna Emil, Anton och Wille där. Var riktigt skönt att umgås ensam med Nella, har inte gjort det sedan det som hände mellan henne och Daniel på jullovet. Vi pratade ut på riktigt och kom fram till hur trötta vi är på alla kåta killar! Man skulle bli lesbisk bara för att slippa dem!

Min "lesbiska-period" varade dock inte så länge, för gissa vem som kom och knackade på hemma hos mig igår? Zerkan. Han sa att han hade saknat mig och hade med sig blommor, sex långa röda rosor, så jag hade ingen anledning att kasta ut honom precis! Vi pratade i flera timmar och jag måste erkänna att jag tyckte att det var sjukt spännande att höra på vad han berättade. Vilket liv han har levt! Iallafall så bestämde vi att vi ska ses på fredag.

Party, party, party!

image62

Hummer-festen igår var verkligen helt utflippad. Crazy. Just so I like it. Hinner inte skriva om den nu, får göra det imorgon ist.
Ikväll blir det förfest hemma hos Alexander och sen vidare ut, antagligen stures, har redan fixat mig så ska snart dra dit.  Är så jäkla sugen på att dansa ikväll!

Btw, har tränat i över två timmar nu ikväll... Var bara tvungen att skryta lite också ;)

Hoppas att ni också släpper loss ordentligt ikväll, babes! Shaka bort alla kalorier från spriten på dansgolvet. Förtrolla de snyggaste boysen. Visa bitcharna där ute på klubbarna vem det är som äger. Jag vet att ni kan. Gör mig inte besviken :)

Tänk dig smal!

image54

Lite "Beach 2008" inspiration här ovan eller vad säger ni? ;) Tänkte avslöja för er vad som försigår i mitt huvud när jag blir frestad att stoppa något onyttigt i munnen och hur jag får styrkan att säga "nej tack".

*
* Blir jag verkligen lyckligare om jag äter den där godisbiten (eller vad det nu kan vara)?
* Är jag verkligen hungrig? Kanske är jag egentligen bara uttråkad, ledsen osv? Ta reda på den riktiga orsaken och gör något åt det ist. Mat löser inte problemen.
* Om jag kommer fram till att jag bara är sugen på något gott så tar jag något nyttigt, som tex. en fräsh fruktsallad eller en smoothie gjord på mina favorit frukter. Dessa både är och ser godare ut än godis tycker jag!
* Jag räknar ut exakt hur lång tid jag måste träna för att bli av med de kalorierna som godiset jag är frestad att äta innehåller. Är jag verkligen villig att göra det?
* Jag tänker på vad "godiset" innehåller tex. (okej, varning för äkel-känslor här nu!) gellatin, kemikalier, flytande margarin, mängder med socker, färgämnen, m.m. Vill jag verkligen äta detta?
* Jag tittar på bilder på tjejer (eller på mig själv) som har en kropp som jag vill ha. Sen väljer jag vad jag helst vill ha: Den snygga kroppen eller ex.chipspåsen?
* Om jag verkligen är hungrig: Kan jag välja mellan att äta en chokladkaka eller en hel nyttig måltid (ex.fisk, kyckling, skaldjur) med en massa sallad till. Då oftast en hel måltid innehåller lika mycket kcal (om inte mindre) som en chokladkaka gör så frågar jag mig själv: Vad blir jag mest mätt av? Ganska enkelt val va?
* Tänker på min hud och ser bilder i mitt huvud hur jag hittar flera finnar i mitt ansikte innan jag ska på en fest eller date.
* Är jag ändå trots allt detta sugen på chips, choklad (eller vad det nu kan vara) så ger jag mig själv lite motivation, att tex. om jag går ner 1kg (helt valfritt) så ska jag köpa den där snygga och skitdyra klänningen till mig själv. Och tänk vad snygg jag kommer att vara i den. Kanske behöver jag ett par matchande skor också för att riktigt förlora alla tankar på "godiset" :)
*

Här är en sida med kalori-tabell för den vanligaste maten --> http://www.gnarpan.com/kalorier/kalori_tab.html
Och här är en sida där man kan räkna ut sitt BMI bla. --> http://www.markazits.com/diet/bmi.php
Som ni ser så har jag även lagt in dessa under mina länkar.
Lycka till nu! Ska försöka att skriva tips på bra tränningsformer imorgon! Puss Delinda


Hummer-Fest!

image60Gisses vilken stressig dag det har varit och nu är jag bara hemma och byter om innan jag måste iväg igen. Kommer inte ens hinna träna idag = Ångest. Ska till Anton på "hummer-fest", det är som kräftskivan som man har i agusti men här äter man hummer i januari. Det är enda skillnaden annars är snappsarna och allt annat kvar :) Jag & Jenny ska vara "hummer-flickorna" och vara som lite värdinnor eftersom det kommer runt 50 personer. Vi har även planerat en massa snappsvisor (som vi har skrivit om nu i dag, så att de ska bli lite aktuellare & roligare). Vi har även tänkt att klä oss i rött, så vi har shoppat likadana nya klänningar idag. Älskar den redan. Kommer inte att ha en behå under eftersom den har så djup urringning i ryggen. Hot kommer jag att vara. Tror att det kommer att bli en galen kväll.

Fick tillbaka min samhälls-uppsats idag också. Solklart mvg, såklart. Vill ni ha ett hett tips på hur man lätt får mvg på sådana lite mer fria upppsatser med mycket egna åsikter? 1. Ta reda på vilket ämne din lärare brinner för och vart hans/hennes åsikter ligger kring detta (detta ber du en kompis om tex.) 2. Skriv om ämnet. 3. Argumentera för den sidan där din lärares åsikter ligger. Hur enkelt som helst, din lärare kommer att älska dig och du får ditt efterlängtade mvg. Its a "win-win" situation. Man får inte vara dum heller ;P

Ska skriva mer blogg imorgon, bla. ett "beach 2008" tips, men nu ikväll tänker jag bara vara full och typ olagligt snygg :)


Det är så synd att du är så söt!

image51
                                                                                                                                   
"Det är så synd att du är så söt,
det är så synd att du är så söt,
Det är så synd att du är så söt,
det är så synd att du är så söt,
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört,
Vilken otur att hjärtat är förstört!"


Okej, jag är lite tragisk här. Var nyss hos Wille. Gissa vad? Vi kysstes. Herregud vad underbart. Och herregud vad dumt gjort. Vi kom nog på det båda två eftersom vi avbröt oss innan det hann hända något mer. Tur eller bara synd? Okej, jag medger att jag inte tänker så klart just nu, efter alltför många Barcardi Breezer, (Tropical Watermelon-smak) är det försent. Så sliskigt söta dem är! Borde förbjudas.

Jeje, vill att ni ska lyssna på den här underbara låten, den är så gullig så att jag bara inte kan få nog utav den! Lyssnar bara om och om igen. Hittade tyvärr ingen bättre video, men det var ju egentligen bara låten som jag ville ha. Men nu blir väll ni Tokio Hotel- fans glada iaf ;)


Beach 2008

402901-54

Nytt år, nya löften, och beach 2008. Tror nog att jag kan påstå att de flesta tjejers löften inför detta året handlar liksom mina om hälsa, träning och vikt. Därför är vi många som får ångest när det blir middags dax. Man tycker att man har varit så duktig och kunnat stå emot alla frestelser. Magen har kurrat i flera dagar men ändå står den jävla vågen så hopplöst stilla. Känns det igen?

För mig är utsidan så grymt viktig, jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag vaknade upp en dag och inte vore snygg och smal längre? Det är min värsta mardröm. Och oavsett om jag nu kan tyckas vara världens mest ytligaste männsika, så tror jag ingen är helt befriad från ytliga tankar när det vankas beach-partyn osv. Att vi tjejer inte skulle bry oss om hur vi ser ut är den värsta bullshiten som jag någonsin har hört.

Så därför har jag gjort en ny kategori här i min blogg som heter "Beach 2008" där jag kommer att skriva om olika dieter, tips på kalori-snål mat som mättar, tränings tips, tips på hur man klarar av att stå emot frestelser lättare, skönhetstips osv. Så vad säger ni tjejer, är det något som ni tror att ni skulle gilla?

Spänning eller Trygghet?

image56

Jag träffade Zerkan igår. Först åkte vi runt lite i hans bil och sen åkte vi hem till honom. Satt och pratade lite, men det kändes lite stelt så det var därför som jag mer än gärna tackade ja när han frågade om jag ville ha ett glas vin. Flera glas senare så kysstes vi iallafall och det började att hetta till lite. Men vi blev avbrutna av att det knackade på dörren. Zerkan gick och öppnade och jag hörde dem snacka på deras språk ute i hallen. Rösterna blev högre och ilsknare. Zerkan kom in i vardagsrummet till mig och låste upp en låda i en byrå och tog ut ett "paket" som han gav till den andra killen. När han hade gått frågade jag Zerkan om det och ja det var knark som han langade.

Efter detta så var stämningen som bortblåst och jag ville bara hem, så jag ringde efter en taxi. När jag kommit hem så sprang jag bort till William som bara bor några hus bort, jag kände att jag behövde vara med någon som var trygg. Wille har alltid varit min trygghet, no mather what, så har jag alltid haft en varm famn att krypa ihop i hos honom. Han tröstade mig, pussade mig i håret och sen somnade vi tillsammans och försov oss imorse. Jag kan inte göra något annat än att älska den killen!

Gräset är alltid grönare på andra sidan!

image48

Jag verkligen led med de små tjejerna igår på uttagningen, för jag kommer så väl ihåg hur det var att vara en av dem. Varje uttagning så var det samma sak och det var aldrig något som man själv ville. De flesta dansar balett bara för att deras mammor puschar på dem. Det är mer tävling mammorna emellan, de vill så gärna att deras dotter ska vara den duktigaste, smalaste, graciösaste och vackraste flickan som får huvudrollen i nästa uppsättning.

Men det var skönt att Wille var med mig, vi har så himla kul tillsammans! Efteråt så åkte vi hem till mig, låg i min säng och pratade gamla minnen och skrattade tills vi fick ont i magen. Vi kom överns om att vi båda saknade tiden vi hade tillsammans och att vi inte ens kom ihåg varför vi gjorde slut. Men det är väll alltid så gissar jag, att man inte saknar något förens det är borta. Vi vill alltid ha det som vi inte kan få. Gräset kommer alltid att vara grönare på andra sidan.



Todays Gossip.

image47

Alla pratade om Nellas läppar i skolan idag. Någonting har defenitivt hänt med dem. She looks hot, damm att jag måste erkänna det! Men hon vägrar att berätta om det, inte ens till mig säger hon något. Fuck, I hate her.

Jag fick ett sms av Zerkan idag. "Tänker på dig..." Det var allt som stod, inget om när vi ska ses igen. Inte för att jag har bestämt mig för om jag vill träffa honom igen eller inte ännu, men ändå. Aldrig att jag svarar på smset, han får göra bättre ifrån sig än så om han ska förtjäna ett svar helt enkelt.

Nu väntar jag på William som ska följa med mig till baletten. Vet inte om jag har sagt det men jag har dansat balett sedan jag var liten och undervisar nu en grupp 10åringar en gång i veckan. Idag är det uttagning till deras vår-uppvisningen och jag ska bestämma vilka som får rollerna. Ska bli skönt att få lite sällskap av Wille.

About Adam.

402901-3Okey, jag ser att det är många som undrar om Adam, så jag förklarar hur det ligger till här så slipper jag skriva det i hundra kommentarer :) Adam är fyra år äldre än mig (22år) och pluggar juridik. Vi träffades i sommras och blev tillsammans. Sen under hösten så har det varit på och av flera gånger. Sedan november så var vi bara kk och båda tyckte att det var okej om vi träffade andra. Sen bjöd ju Adam med mig ner till Madrid över nyår och det gjorde vårat "förhållande" lite mer romantiskt. Jag känner att det får vara enought med allt strul, vill vara fri och kunna göra vad jag vill. Dock tror jag att Adam vill att vi ska vara tillsammans. Men vi är inte det. Därför träffar jag andra, bla Zerkan (där en puss i pannan är allt som hänt) Nu vet ni.


Tillbaka till verkligheten.

image43

Första skoldagen efter lovet. Kul att få träffa alla igen, men jobbigt att komma tillbaka till verkligheten. Mitt jullov har verkligen varit så galet underbart. Vill ha det så jämt ju. Men jag har bara en termin kvar av gymnasiet nu. Sen ska mitt liv börja på riktigt!

Hade ett möte med våran handledare för vårat projektarbete. Vi måste verkligen komma igång med det. Jag, Jenny, Lisa och Lisette ska göra en modevisning. Lisa & Lisette ska sy kläderna och jag och Jenny ska ordna med modeller, musik, lokalen och allt annat. Känns kul och jag har hundra planer. Tyvärr funkar inte våran grupp så bra, Jenny hatar både Lisa och Lisette men vi måste ha med dem ju eftersom vi inte kan sy själva.

Hår mjukt som sammet, ögon svarta som natten...

402901-23Precis kommit hem, har åkt i Zerkans bil (en svart bmw) och lyssnat på musik och pratat i flera timmar. Bara kört runt, runt, runt. Men ändå så vet jag inte så mkt mer om honom nu än innan. Men han visade sin lägenhet (från bilen) som låg i Hallunda.. Värsta förorten ju (inget ställe som jag brukar hänga på direkt) och så är han muslim desutom. Men ändå trots alla fördommar som slår varningsklockor så är det något som lockar mig ännu närmare honom.
Zerkan är både spännande och mystisk. När han körde hem mig, så gav han mig en puss i pannan och sa: "Nu vet jag vart du bor också, min tjej." Sen log han det där leendet, lite tillbakahållet men ändå charmigt. Men hans ögon är alltid lika svarta. Det är omöjligt att veta vad han tänker på. Åh, det gör mig galen!

Shopping-resa?

402901-29

Shoppade igår, men har så svårt att hitta något som intresserar mig här, skulle vara mycket roligare att åka iväg en helg snart och shoppa i Paris eller London. New York är ju klart coolast men lite långt att åka bara för en helg med shopping. Jag och Jenny ska se om vi kan ordna det snart. Shopping hela dagarna och fest hela nätterna, det låter nice eller hur? Synd att skolan börjar imorgon bara, man får så mycket mindre tid över då.

Sen igår så var det Williams pappas 50års fest, såklart obligatorisk närvaro då våra föräldrar är bästa vänner. Rätt trevligt med mycket "förfriskningar" :) Fast det är defenitivt inte bra mellan Wille och Jenny, jag har trott att hon överdrivit lite för hon är så dramatisk, men nu såg jag själv. Fast det löser sig säkert.

Just det, lite senare på kvällen igår så "råkade" jag slinka in på 7eleven och han var där! Zerkan heter han föresten. Han är så himla charmig, jag blir alldeles stum ibland och rodnar och det är inte likt mig ju. Ialla fall så ska vi ses idag klockan fyra då han slutar. Vilket betyder att jag får skynda mig från brunchen med Adam idag. Längtar.


Something different...

image42

Vi var ute igår och eftersom Adam kommit hem från Madrid nu så var han och några av hans polare också med. Först hade jag jätte kul, drack massa skumpa och blev såklart full. Jag ville dansa men då blev Adam så där dryg och skulle hänga efter mig vart jag än gick. Så fort jag ens pratade med någon annan kille så kom han genast fram och la armen om mig och jagade iväg de andra. Jag kände mig som hans jävla ägodel. Jag klarar inte av sånt, jag vill vara fri. Så efter ett tag så fick jag nog och gick därifrån.

Stannade på 7eleven för att köpa en kaffe för att nyktra till lite. Han som stod i kassan var så himla charmig att jag stannade och pratade med honom tills de stängde. Han hade ett utländskt namn som jag nog inte ens kan stava och kom ifrån Turkiet. Bara det brukar räcka för att mitt intresse skall försvinna. Men nu var det annorlunda, han var annorlunda. Hans kolsvarta hår, muskulösa kropp och mörka ögon gjorde att han såg lite farlig ut. Och såklart så gick jag igång på det.

Innan jag gick hem så fick jag hans nummer. Nu när jag är nykter så är jag inte så säker längre. Vet inte om en som jobbar på 7eleven verkligen är min stil? Fast jag vet att det är just därför som jag fortfarande är intresserad av honom. Faan, att jag inte ville ge honom mitt nummer, för då hade bollen legat hos honom. Ska jag skicka iväg ett sms? Eller ska jag bara råka slinka för bi 7eleven?

Fat girls are lazy!

402901-41Aah, jag bara måste få ur mig detta! Jag, Jenny och Auora var en sväng på stan så ska Auora in på McDonalds för att snacka med någon som jobbar där (don´t ask me). Först så var det lukten som slog emot oss som.. gosh, jag kommer inte ens på någon liknelse som är så fruktansvärd!
Sen ser jag två tjejer som sitter och äter, ursäkta mig; de värker i sig allt möjligt. Deras dallriga armar, finniga ansikten, flottiga hår och gigantiska kroppmassa gör mig spyfärdig, jag knuffar till Jenny som förstår precis och kväver ett fniss.
Tjejerna granskar oss uppifrån och ner innan de skamligt slår ner blicken och slutar äta.
Jag känner igen den blicken, avundsjuka stavas det. Jag vet vad de tänker, they want to be like us. Jag är fortfarande så arg att jag kokar.
Tror de verkligen att jag bara vaknade upp en dag och såg ut som jag gör? Att jag inte anstränger mig för att sköta om mig själv? Att jag inte kämpar? For fuck sake, tror de att jag vräker i mig McDonalds?


Ångest

402901-41

Har värsta ångesten. Köpte en kexchoklad förut och tryckte i mig halva innan mamma hann stoppa mig. Vet inte riktigt vad som känns värst, 260 kcal kexchoklad eller mammas blickar och vänliga stämma när hon undrade om vi skulle köra ett spinnig pass tillsammans senare. Detta var på Arlanda när Daniel inte ens gav mig en adjö-kram innan han for iväg till London igen. Allt är den dumma kyssens fel. Åh, why?

Jenny kommer hit om en stund, jag ringde henne för att hon är den enda som vet och förstår och hon har sina egna problem. Nu tror ni säkert att vi kommer att tröstäta glass framför feel-good-filmer och gråta ut tillsammans hela kvällen som vanliga tjejer gör. Men där har ni fel, det är inget för oss. Vi dämpar ångesten på vårat sätt. Brukar sluta med att vi hetsar varandra på löpbandet, tävlar om vem som gör flest situps, sen delar vi på flera flaskor vin i jacuzzin och blandar till våran favoritdrink "zombie" medans vi sminkar oss.

Sen när vi känner oss smala, snygga och lagom berusade så kommer vi på en plan, det gör vi alltid. En plan som förintar våra problem och gör oss lyckliga igen. Och om jag får i mig tillräckligt ikväll så kanske jag tar fram kameran, jag har fortfarande det jag skrev om imorse i tankarna och jag vet att Jenny skulle vara med på noterna...

I want to do this!

402901-26

Nu har jag varit på salongen, fått håret fixat och blivit sminkad. Väntar bara på mamma och Daniel sen ska vi åka till fotografen. Ja, suck, vi ska fotas. Vi tar foton på familjen varje år, har gjort det sålänge jag kan minnas. Sen får alla släktingar kopior och mamma hänger stolt upp de nya fotona på oss i hallen.

Som ni märker så har jag ingen lust alls idag och det beror inte på att jag inte gillar att fotas. Nej tvärtom så älskar jag att stå framför kamran! Men dessa tråkiga bilder i fina kläder och oskyldiga ansiktsutryck - nej tack! Jag skulle hellre vilja strippa av mig alla kläderna och fotas i sexiga ställningar med "jag-är-kåt-kom-och-ta-mig-blick", för någon flickfotograf, Bingo kanske? Jag skulle vilja ha lite sexy and dirty pics på mig själv.. Nä, suck, back to reality.


Familje-hemligheter.

402901-20

Stötte ihop med mamma i hallen förut. Hon var på strålande humör, småsjöng för sig själv, var uppklädd till max och luktade som en hel parfymbutik. Svårt att gissa vart hon skulle då liksom, även om hon själv fortsätter att envisas. Idag hävdade hon att hon skulle ut och äta middag med en gammal vän. Yeah right. För det första så äter hon inte middag och för det andra så har hon inga sådana gamla vänner.

Herregud, jag har vetat om Olov i flera år nu. De flesta vet om att mamma är otrogen och att hon har en förkärlek för mycket yngre männ. Till och med pappa vet, men han väljer att blunda för det. Han begraver sig i jobb, köper henne allt hon pekar på och låtsas som ingenting.

De flesta gör så, väljer att låtsas som om att allt är jätte bra. Det är vad vi är bra på, att fejka, radera bort problem och behålla hemligheter. Vi skapar den perfekta ytan. Ingen skulle någonsin erkänna för någon annan att de har problem, det skulle aldrig gå. Då faller ju hela bilden av den perfekta, vackra och lyckliga familjen.

Hemma igen.

402901-28

Nyårsafton: Fest på Adams polares hotellrum, ut på stan och se på fyverkeriet och skåla in tolvslaget, festa vidare och dansa på olika klubbar tills klockan sex på morgonen och sen fortsätta att efterfesta på hotellrummen tills ca 12... Hur mycket folk som helst som var där, måste säga att spanjorer festar i en helt annan liga än vi svenskar :)

Annars blev det lite shopping, mer fest (igår), mys på hotellet och massa sex. Min madrid-resa blev helt klart godkänd, jag hade helt galet kul! Adam var underbar och visade upp mig "som hans flickvänn" för alla hans kompisar och hamnade nästan i slagsmål på en klubb när en kille flörtade med mig, haha.

Precis kommit hem nu, ska mysa lite med Molly (saknat henne!) och sen bosätta mig i vårat "gymm" några timmar. Dags att förbränna alla äkliga kalorier som man har haft i sig de senaste dagarna (sprit, skumpa, m.m. på nätterna och latte på dagarna för att orka med tempot).

RSS 2.0