Velig idag.

image92

Åh, jag har dansat nästan hela dagen, så jag är pretty tired now. Jag har ju bestämt mig för att jag ska ta ett uppehåll med dansen om ett tag när det lugnat sig lite (kan ju inte sluta precis före uppvisningar osv.) och sen får jag se om jag vill börja igen helt enkelt. Men nu hade jag så grymt kul idag att jag börjat undra om det inte är min grej iaf? Haha, att jag aldrig kan bestämma mig.

Gissa vem jag mötte utanför porten igårkväll när jag skulle hem till Adam då? Jo, Zerkan. Han bara dök upp bakom mig, ryckte tag i mig och sa att han saknade mig och ville att vi skulle "jobba på vårat förhållande". Sen kysste han mig. Jag förstår mig inte på honom, tror han verkligen att vi är tillsammans? Jag kunde iaf smita därifrån ganska snabbt eftersom jag ursäktade mig med att jag hade bråttom till sjukhuset eftersom min pappa hade fått en hjärtattack. Haha, jag kom inte på något bättre, ville bara bort ifrån honom.

Har funderat massor men kommer inte fram till något alls, för konstigt nog så gillar jag faktiskt Zerkan även om han ibland skrämmer skiten ur mig. Är lite velig idag, haha.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jo tack det gick bra! dock körde vi ganska hårt, det är jobbigt med disco :P Så nu är jag helt slut.
Ååh det är så härligt med dansen!

2008-01-30 @ 21:14:23
URL: http://gemigben.blogg.se
Postat av: Beatrice

Låt honom inte göra illa dig gumman :)

2008-01-30 @ 22:11:58
URL: http://Beatrices.webblogg.se
Postat av: gloria

ja, han den där zerkan verkar ju rätt så sinnesförvirrad ja =/ sådana där typer skall man fan i mig hålla sig undan ifrån. tro mig. har själv levt med en (som visserligen är ren nu) men helvete, vad jag har fått stå ut med rättegångar å annat skit. be honom dra åt helvete. om det e det som krävs =) (för han verkar ju inte fatta mer än så)

2008-01-30 @ 22:13:42
Postat av: Eva

Tycker du ska skita i Zerkan för även om han är spännande så kommer det gå över fort jag lovar ;)

Svar; Tycker att Adam låter undebar hihi. Är han snygg?
Nej det va inte han chefen heter Nicklas har jag tagit reda på nu ;)

Jag vet inet faktiskt. Jag känner att jag vill satsa på han men känns som vårat förhållande är förlorat tyvärr ska nog mycket till för att vi ska rädda det. Men jag är lite för feg och rädd för att göra slut rädd för att bli ensam och singel resten av mitt liv. Hahaha nu överdrev jag lite men typ så känner jag.

Kram

2008-01-30 @ 22:23:10
URL: http://Ihennesskor.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hoppas du är försiktig, han låter farlig den där Zerkan

2008-01-30 @ 22:32:10
URL: http://thingirl.blogg.se
Postat av: Therése

hey girl.. nja, jag varför förut. men vi hamnade i olika städer allihopa. så nu kör jag mitt eget race, sjunger & spelar gitarr. men jobbar lite ihop med en kille som heter stefan, rätt nytt men ack så spännande. nu sitter jag däremot på jobbet med.. hm.. en kille jag träffat i 6 månader.. som inte riktigt vet vad han vill.. vi har sagt ungefär 5 ord till varandra sen kl 21. wanna trade...?

2008-01-31 @ 00:23:19
URL: http://Cbradshaw.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Menade inte att skrämma dig, men det skulle ju kunna vara så och då sitter du där. Ta det lugnt med den där killen, han verkar tro att han kan komma när det passar honom eller hur? Hoppas att du får en bra dag!

2008-01-31 @ 09:44:02
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Anonym

Skit i Zerkan, han verkar helt störd ju!

2008-01-31 @ 11:16:18
Postat av: Mimmi

Tycker nog oxå att du ska hålla dig till Adam,, inte zerkan iaf,

2008-01-31 @ 12:59:22
URL: http://xmimmix.blogg.se
Postat av: emma

svar: jaa, det är de också! nee, har ingen aning hur många kcal, är inte så bra på sånt... kramar!

2008-01-31 @ 19:02:39
URL: http://thisise.blogg.se
Postat av: Delinda

*svar*
*
gloria: låter jobbigt, är du fortfarande tillsammans med honom? mmm, zerkan, jag håller mig borta från honom, har sagt det till honom i telefon att jag inte vill träffas mera och han verkade ta det rätt bra iaf :) kraam
*
anonym: jag träffar honom inte längre.
*
ni andra sötnosar har svar i era bloggar. puss
*
www.delindaaa.blogg.se
*

2008-02-02 @ 14:59:01
URL: http://delindaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0