Jaslene Gonzalez

Jag är ju blond, har alltid varit det och kommer nog även att förbli blond då jag är en väldigt stolt blondin. Tycker alltid att blondiner är snyggast. (nu pratar jag om oss tjejer här så att ni är med mig!) Men en icke-blondin som jag tycker är väldigt vacker är Jaslene Gonzalez. Vilken skönhet hon är! Just look at her! Henne skulle jag väldigt gärna se ut som, även om hon inte är en blondin ;)

image117
    
image123
    

Haha, det blev väldigt många bilder nu men då har ni något att titta på ikväll (om ni sitter hemma framför datorn) medan jag är ute och festar! Ska till Jenny på förfest med bara tjejer, haha.. kan nog bli kul ;) Sen drar vi ut på krogen och shakar as på dansgolvet & förtrollar de snyggaste killarna så att de bjuder oss på drinkar :) Nu är taxin här snart så... Hoppas ni får en nice fredagskväll iaf! Puss <3

Varför lyssnar man inte på det man vet är rätt?

Regel för när man träffar sitt ex:  Man måste vara snyggare, smalare och roligare att umgås med än deras nuvarande flickvänn.

Ahh, jag är så sur på mig själv.. Gissa varför? Jag ångrade mig igår! Jag träffade alltså aldrig Andreas. Jag tänkte göra det men sen så gick jag in i garderoben för att titta vad jag skulle ha på mig. Såklart fastnade jag framför spegeln, vred & vände på mig och kände mig bara så fel. Alldeles för fet och för ful för att träffa Andreas. Jag skämmdes. Jag vill ju att han ska tråna efter mig, drömma om mig och önska att jag vore hans flickvänn ist.

Idag känns det löjligt att jag inte vågade träffa honom pga det, för i vanliga fall så skulle jag bara ha tagit på mig en snygg klänning, höga klackar, kletat på mascara & läppglans och tagit några klunkar sprit och sen sprungit iväg. Jag är ju sådan, spontan. Oftast så fixar jag iordning mig snabbt, för när jag har roligt & har bra självförtroende så brukar jag se bra ut i nästan vad som helst (inte för att jag skulle sätta på mig något fult!), det vet jag om.

Jag vet att jag inte är varken ful eller fet. Jag är 171 cm lång och väger 50 kg. Har alltså ett BMI på 17,1. Jag är alltså inte fet, jag är snarare underviktig. Jag är lång, smal, blond och populär. Jag har aldrig haft svårt för att få killar. Så jag är alltså inte ful heller. Så... Varför tänker jag ibland inte klart? Varför står jag där framför spegeln och hatar det jag ser? Varför tänker jag tankar som: "Om jag bara går ner tre kilo så kommer jag att bli mycket lyckligare sen. Jag kommer att bli så snygg. Alla kommer att vilja vara som mig. Jag kommer alltid ha världens bästa självförtroende."

Nej, jag har inga ätstörningar, jag vet om att det är dumt att svälta sig själv eller att spy. Jag vet innerst inne att man inte blir lyckligare av att vara super skinny. Jag vet, jag vet. Jag vet att de som har anorexi inte är lyckliga. De sitter mest hemma, tänker på mat och vikt, har ångest och hatar sig själva. Det är inget som jag avundas. Jag vet, jag vet. Men jag vill inte lyssna även fast jag vet att det är rätt.

Besatt av Andreas?

image116

Hej på er! Nu har jag varit i stallet, ridit två hästar och träffat alla gamla stallfolk och min gamla tränare. Skoj skoj. Men fick en känsla av saknad över att detta inte längre tillhör mitt liv...

Hm.. har ett litet problem här, är nämligen helt splittrad över vad jag ska göra ikväll... En kille, Andreas heter han, vill att vi ska ses.. men jag har sagt kanske igår och sen inte hört av mig idag ännu... Vet ju inte om jag vill träffa honom! Vill men ändå inte. Andreas & jag dejtade en sommar, inget seriöst och sen rann det liksom bara ut i sanden för att ingen av oss ville ha ett förhållande... Men jag fastnade liksom kvar där... Kvar i trånadet efter Andreas... Blir fortfarande helt pirrig när jag får sms av honom och läser igenom dem flera gånger... Vi flörtar jätte mycket även om han alltid har flickvänn... Men det är så svårt att vara bara vänn med honom! För även om jag säger att vi är vänner så... Iaf jag vill inte vara tillsammans med honom (tror jag) men när jag träffar honom så vill jag bara vara nära honom,.. Ååhh jag är Andreas-besatt fast jag inte vill! Patetiskt att man kan hänga upp sig så på en kille i flera år. Han är inte ens sådär jätte snygg (som Adam & Wille är), han är inte alls i klass med heta Justin Timberlake på bilden. Meen han har något speciellt. Han är speciell.

...Va fan, jag träffar honom. Jag vet ju att jag vill. Vem försöker jag att lura egentligen?

Missade värsta festen & jag dissar Sälen!

image114image115

Hm... tydligen så missade man värsta festen igårkväll... Hatar att höra om hur roligt de andra hade igår, vad folk hade på sig, vem som strulade med vem eller hur galen efterfesten blev... utan mig *snyft* :(  Nä nu bojkottar jag detta, ska fan stänga av båda mina mobiler & åka till stallet & rida i några timmar nu. Visste ni föresten att jag har varit en riktig stalltjej & har ridit i flera år förr? Hade två egna hästar och tävlade dressyr. Det var tider det, innan jag blev en utseendefixerad, snobbig, festberoende, vikt-fixerad, träningsnarkoman och ytlig östermalmsprinsessa, så var jag faktiskt inte så rädd för att skita ner mig ;P Haha.. saknat hästarna iaf så det ska bli kul, lite sorgligt men... får fokusera på annat.

Just det, såg att några av er kommenterat och undrat varför jag inte är i sälen nu på sportlovet. Jag tänkte faktiskt åka, Wille, Anton, Alexander, Joakim är där hela veckan men jag har beslutat mig för att stödja Jenny som inte är välkommen dit eftersom hon & Wille har gjort slut. Jag skulle känna mig som värsta elaka bitchen om jag åkte dit och festade med hennes ex och våra gemensamma vänner när hon ligger hemma och gråter för att den hon älskar inte älskar henne tillbaka.. Förstår ni att man måste vara en god vän ibland också? Även om det tyvärr oftast är mycket roligare att vara en självupptagen bitch...

Så nu ska jag svara på alla era komentarer och sen leta upp min gamla ridbyxor & damma av ridstövlarna. Berättar hur det gick senare ;) På bilderna är det Briar 899 & Jan Brink föresten, snyggaste :)

Alkohol :)

Haha.. Jag är helt speedad, har hur mycket överskottsenergi som helst, vill bara hoppa runt i evigheter typ.. ;P Iaf, jag har haft två helt galna dagar! Det är därför som jag har dissat bloggen även fast jag hade tänkt att blogga massa mera nu men yeye ;) iaf back till den crazy delen, jag var ute på djurgården & powerwalkade när jag träffade Jens och massa mer folk som var på väg ut stavsnäs/värmdö för att ta färjan ut till sandhamn därifrån så jag hängde på, haha, fast jag var osminkad & träningskläder så va fan ;)

Hur mycket folk som helst där & vi var i ett hus som var hur rukligt som helst fast det var nice, massa sprit så jag blev helt crazy och drog ut på promenad runt ön med massa folk jag aldrig har sett förr, fick för mig att bada, så jag och en kille slängde av oss kläderna till underkläderna och sprang i havet, men fuck vad kallt det var så när vattnet var typ vid midjan så vände jag upp igen! Smart val tror jag :D

Sen festade vi hela natten & sen tog jag & några till färjan tillbaka igår förmiddag & sen ringde jag adam som hämtade mig & körde mig hem, badade jacuzzi med honom, sen åt vi hos hans föräldrar (heeh jag still drunk i think...;) sen massa sex & sen till förfesten & adam gav mig en ring med hans namn i, typ förlovning? Jag struntade i vilket & festade:) Haha gött trött imorse, adam sa att han ser oss som förlovade men att jag får välja en annan ring som jag vill ha, denna är i guld med fem små stenar på.. heeh.. nää i dont think so, jag vill inte vara förlovad, herreguud jag är bara 18!! :( Fast kan kanske vara det ett tag iaf,hm.. adam är ju ändå sweet:)
 
Sen är jag värsta förkyld, kanske för att jag badade, snorrar som fan, ont i halsen o kan knappt prata.. Fick sånna vitaminpiller el nått av Adam som jag nu käkat upp alla...blandat med lite absolut, hihi ;) Därför har jag fått värsta kicken, pallade inte sova med adam så är hemma nu, har tränat i tre timmar i gymmet.. haha.. o nu sitter jag nördigt nog här och skriver värsta flumminlägget på min pyttelilla dator som jag i vanliga fall aldrig brukar palla med, tagenterna är så små så man trycker på två flera gånger hehe därför som det ser ut så här :) näää.. ska ringa adam, seeeexxxx... eller gå o lägga mig o sova,,, hmm.... pussis<3

Min kost de senaste dagarna:
image113

Bara underbart!

image107image112
image108image109
image111image110

Åh, vilken underbar helg jag har haft! Jag och Jenny har varit på spaweekend på Ystads Spa & Konferanshotell! Jag fick ju ett pressentkort där i julklapp så med tanke på den senaste tidens stress så tyckte jag att det passade bra nu och så bjöd jag med Jenny ner eftersom hon har varit så deppig ända sedan hon och Wille gjorde slut. Så i fredags efter skolan så tog vi flyget från Bromma ner till Skåne och åkte tillbaka igårkväll.

Hela helgen har varit så underbar! Hotellet var ur-mysigt, personalen jätte gulliga och vi njöt av flera olika avkopplande spabehandlingar. Vi testade bla. chokladinpackning (hela kroppen och även ansiktsmask), ansiktsbehandling med massage (rengöring, hudanalys,ånga, massage, ansiktsmask), lavendeldröm-kur (de skrubbar hela kroppen med mineraler & lavendel & masserar sen in varm lavendel olja), samezen stenmassage (massage med stenar - såå skönt!), och fotbehandling (fot-,hand-,nack-, hårbottenmassage).

Vi bodde i en stor svit (ska det vara lyx så ska det va!), drack mouserande vin till frukost och kopplade av i jacuzzin mellan behandlingarna. Hotellet hade även ett stort gym, men det skippade vi faktiskt helt, denna helgen skulle ju bara handla om lyx & avkoppling för oss, ingen hets med träning. Så ist tog vi långa kvällspromenader, eller nattpromenader kanske man ska säga, typ runt klockan 2-3 på natten :)

Rekomenderar verkligen detta underbara stället! Om ni också är sugna på att komma bort och få koppla av en helg så gå gärna in och titta på deras hemsida, där står priser och sånt! ( www.ystadspa.se/ )

Nu ska jag ut på en powerwalk runt Djurgården, hörs när jag kommer hem igen! Jag har ju föresten sportlov denna veckan, berättar mer om mina planer för veckan senare. En sak måste jag ju bara säga, lovet kunde inte ha börjat bättre i alla fall! Pusspusspussspusss

Leda pass på SATS

image106

Hej sötisar! Tack så mycket för alla gulliga kommentarer jag fick igår! Ni är bäst! :)

Om några timmar ska jag & Tove leda ett pass Dans/Aerobics på SATS. Har aldrig lett ett pass innan, men Tove är ju van så det känns lugnt. Det ska verkligen bli skitkul, nu jävlar ska vi se till att de i vårat pass får röra på fläsket! De kommer att loosa minst 2kg... Haha.. ;P Jag får ju också lite träning nu, kul att inte träna ensam hemma, fast jag tycker fortfarande att allmänna gym som SATS är äkliga.

Måste hinna till NK en snabbis nu innan tränningen... Vill ni veta något pinsamt? Min mamma fyller år imorgon och jag hade helt glömt bort det... Det var pappa som påminnde mig om det nyss.. Måste köpa en pressent till henne. Känns dåligt att jag inte kom ihåg det men jag har så mycket i mitt huvud nu så jag är ännu mer knas än vad jag brukar vara ;) Mamma fyller inte jämt och hon vill inte precis fira sin födelsedag.. Om jag ska vara ärlig så förtränger hon den och låtsas som att hon fortfarande är 28 år... Fast en pressent förväntar hon sig såklart av sin dotter iaf...

Fick tillbaka ett matte prov idag... VG, 5 poäng från MVG.. Pinsamt vad okoncenterad på skolan jag varit den sista tiden.Måste prata med läraren imorgon. Synd att han är typ 100 år bara.. Annars hade jag lätt gett honom samma show som mr.T fick för att höja mitt engelska betyg ;)

Nej, måste rusa nu! Hoppas att ni har haft en bra dag! PUSS <3

www.delindaaa.blogg.se

image105

Hey Bitches! ;)
Nej knäppskallar, jag har inte slutat att blogga & min blogg är inte fejk. Detta är mitt liv och inte något som jag har hittat på. Varför skulle det vara det? Vad är det som ni inte tror är sant? Kan ni berätta det för mig? Är det för att jag inte har några bilder på mig själv? Vill ni veta varför jag inte har några bilder på mig själv här? Tro det eller ej men det är faktiskt inte så att jag är en fet, flintskallig och äklig gammal gubbe som sitter hemma och hittar på en blogg, utan det är helt enkelt så att denna bloggen med mina innersta funderingar och mina misstag nerskrivna inte skulle gynna mig (det skulle bli jävligt jobbigt minst sagt) om någon som vet vem jag är skulle läsa den. Hela tanken med bloggen var att ha någonstans att skriva ner vad som händer i mitt liv och mina tankar och funderingar utan att bli i frågasatt eller känna sig tvungen att censuera texten och hålla tillbaka mina känslor som jag redan gör varje dag.

Den senaste tiden har jag verkligen haft fullt upp, det har hänt en massa saker i mitt liv så jag har helt enkelt inte hunnit eller prioriterat att blogga. Därför var det jävligt tråkigt när jag igårkväll satt vid datorn och loggade in mig här och möttes av flera kommenater att jag skulle ha slutat att blogga bara för att ni "upptäckt att min blogg var fejk!" Nej, allt jag har skrivit här är sant, det är mitt liv. Jag lever kanske ett lite annorlunda liv än de flesta av er gör, men jag är inte en påhittad och perfekt människa. Visst jag har det jävligt bra ställt ekonomiskt och ibland så har jag även jävligt bra självförtroende, tycker att mitt liv leker och att jag är snyggare än alla andra. Men som för alla andra så vänder det och nästa sekund så står jag framför spegeln och granskar varenda millimeter av min kropp innan jag ligger på knä i duschen och spyr tills jag skakar och det bara kommer blod. Jag dricker mig full för att slippa min ångest, min saknad och mina problem och sen hamnar jag ibland i säng med mina killkompisar och ex. Jag är en levande människa.

Och jag tror att om ni tänker efter så är jag kanske inte alltför olik er själva, skillanden är dock att i era bloggar är innehållet censuerat, det står på ett ungefär: om hur mycket ni hatar måndagar och älskar helgerna, hur mycket ni har att göra i skolan/på jobbet, att ni ska shoppa (sedan följt av typ 1000 bilder på det ni köpt), vad ni äter till middag och vilka tv-pogram ni gillar blandat med lite om vad ni tycker om kändisar och deras kläder. Vet ni varför? För att ni inte skriver ner vad ni egentligen känner, om vad ni egentligen gjorde den där lördagskvällen (och med vem!!) mer än bara "var på fest, det var kul". Jag tror säkert att ni också fuskar på prov (ni erkänner det bara inte i bloggen), jag tror att ni dricker på vardagar, jag tror att ni också någon gång har haft känslor för erat ex eller för kompisens kille, jag tror inte att ni har en perfekt familj utan hemligheter, jag tror att ni ljuger för era kompisar ibland, jag tror att ni har varit otrogna någon gång, jag tror att ni har en massa fördommar ni också och jag tror att ni också helst vill vara smala och vackra. Ni håller det bara för er själva. Varför jag skriver det här är för att det inte spelar någon roll sålänge som ni inte vet vem jag är!

Igår var jag sur och tänkte radera hela bloggen, men om sanningen ska fram så har jag faktiskt den senaste tiden sen jag började att blogga gillat detta, jag gillar att blogga och jag gillar att läsa era bloggar. Så varför ska ni få förstöra det för mig? För när det kommer omkring så vet jag ju inte heller vilka ni är... Kanske är vi inte alls så lika, kanske är ni bara små tjockisar som sitter hemma på arslet hela dagarna framför datorn, trycker i er massa godis och njuter av att skriva elaka kommentarer till andra då ni själva är trygga bakom datorn. Ni har säkert massa finnar, flottigt hår och fula kläder och inga vänner och absolut ingen pojkvänn/flickvänn att ha sex med. Därför så är ni avundsjuka på mig och mitt liv och drar därför slutsatsen att jag är fejk, att jag inte är sann, att jag inte finns på riktigt, att jag bara är påhittad. När det egentligen är ni som borde släppa era fördommar, gå utanför dörren, ha kul och göra galna saker. Leva helt enkelt! För först då kanske ni får något att skriva om själva!

En sista sak, alla korten på bordet, sanningen gällande mitt namn är att det inte är Delinda, men väldigt likt ;)
Puss & Smisk på er ;)

Planering ger mig ångest.

image104

Åh vad kul det var med snön igår! Jag, Adam och två av hans student-polare Ted och Roy hade värsta snöbollskriget igår. Haha... Jag är absolut tuffare än vad jag antagligen ser ut i högklackat och matchat halsduk och vantar. Kul var det iaf så känns lite trist att all snö är borta nu idag, men skitsamma. Längtar efter sommaren ju!

Massor att göra idag, ska snart tillbaka till skolan nu igen. Det märks verkligen att man är inne på sista terminen innan studenten nu. Gisses vad mycket som ska planeras. Jag är med och planerar både lärarmiddagen, balen, projektarbete-dagen (då alla ska redovisa, shit ångest!) och själva studenten, kul men mycket att göra. Kan fan inte fatta att jag tar studenten till sommaren!! Wiiieeeeehhhhoooo! :)

Fast jag längtar så vill jag egentligen bara spola tillbaka tiden och aldrig ta studenten. Fan, jag vet inte vad jag vill! Vet att jag ska plugga vidare, juristlinjen, till hösten och jag vill det. Men,.. Inte ännu liksom... Jag vill hinna leva livet lite innan.. Jag vill inte vara fast i flera år till med en massa måsten och krav att leva upp till. Tänk om jag efter fem år upptäcker att jag inte alls vill bli advokat? Tänk om jag vill bli bartender eller dansare nere i något varmt medelhavsland, jobba hela nätterna och ligga på stranden hela dagarna? Vore jag fortfarande accepterad då om det vore min dröm?

En timmes sex bränner 360kcal.

image103

Så nu ska jag dra iväg till Adam. Var ute på stan en sväng förut och köpte en liten pressent till honom, skäms lite över hur barnsligt tjurig jag var mot honom igår :)

Skriver lite snabbt här nu eftersom jag nyss kom på värsta Beach 2008-tipset! Visste ni att man på en timmes sex bränner 360 kcal ?? Så hur ska vi bli fit för sommaren girls? Jo, sex, sex, sex! Haha... Lätt att jag "gymmar" lite extra i sängen ist  ;P
Ciao Babes!

Frisk luft.

image102Så nu är jag tillbaka i stan igen. Jag och Jenny åkte ut till vårat gamla hus på Värmdö igårkväll och sov där tills idag. Vi bor jämt här i lägenheten nu ju så vi ska sälja huset, det ska bara renoveras först så att man får mer cash för det. Känns lite sorgligt att det ska säljas, jag menar jag bodde ju ändå där i flera år när jag var yngre, men å andra sidan så skulle jag aldrig vilja flytta tillbaka ut dit igen, nej jag trivs bra här inne i stan.

Vi åkte dit för att hämta några böcker som vi behöver nu till vårat projektarbete och det var meningen att vi skulle åka tillbaka in till stan sen och gå ut och festa, men vi blev kvar där. Vi tyckte båda att det var skönt att komma bort ett litet tag. Så vi tömde det som var kvar i barskåpet (typ äcklig whiskey och en flaska rött vin) och la ut madrasser på golvet och sov där.

Nu på morgonen har vi varit ute och gått med grannarnas två hundar i skogen i flera timmar. Det är så mysigt att ha hund, gud vad jag vill ha en egen! Men jag vet ju att jag inte har tid för en och det är inte heller så bra att ha en hund mitt i stan. Så jag gissar på att jag får nöja mig med Molly.
Det var även skönt att få frisk luft. Är det bara jag som är nojig nu eller är inte luften utanför stan mycket friskare? Tycker att det känns så iallafall.

Desperate Housewives

image101

Nu har jag svettas på både löpbandet och träningscykeln till första avsnittet av Desperate Housewives. Usch, att svettas är så äkligt, verkligen, hate it. Men ändå så älskar jag känslan av att vara helt utmattad ;)

Jag gillar Desperate Housewives, var grymt längesen jag såg på det nu, kom inte ihåg så mycket. Förr när det gick på tv (det gör inte det fortfarande väll?) så brukade jag alltid titta på det tillsammans med min mamma. Hon verkligen älskar den serien! 

Hennes "dream-body" ägs nämlingen utav hon som spelar Susan i serien, är det Teri Hatcher hon heter? Iaf så älskar mamma hennes kropp och jag kan nog erkänna att när jag är över 40 år så skulle det inte vara helt fel att se ut som henne (bortsett från ansiktet då, det hoppar jag gärna :).

Annars så gillar jag Gabrielle bäst i serien. Tror att jag är mest lik henne också. Jag gillar pengar, rika killar, att shoppa, framför allt dyra saker och kläder, jag gillar mode, är desperat efter lite spänning i mitt liv och gör det mesta för att få uppleva det, men ändå är jag ganska olycklig innerst inne... Kanske har jag även lite inslag av Bree, som så desperat vill att alla ska tro att hon är perfekt.

Vem gillar ni bäst? / Är mest lik?


Bara ytligt... Mina I-lands problem...

image99

Haha, yes det var samma prov! Så jag gissar, nej jag vet, att jag har alla möjliga poäng rätt redan! ;) Provet var imorse och resten av dagen har jag och Jenny ägnat åt shopping. Stackars pappas kreditkort har minsann fått motion idag! Orkade nästan inte bära alla påsar ens.. :)

Är ju helt galet mycket folk ute nu också eftersom det är sthlm fashion week. Vi blev fotade och interjuvade om vad vi hade på oss av Punkt SE också, gosh hoppas så att det inte hamnar i tidningen. Once agin, tänk om jag hade sutit på en modevisning i Paris ist och trippat gatorna fram i snygga kläder bland alla exlusiva butiker och blivit fotad för Vouge... Jag har inte tur i livet helt enkelt.

Guud, vad jag har ont i mina fötter, behöver seriöst fotmassage nu! Har haft mina 14 cm-klackar på mig idag, så jag har varit typ 185 cm lång idag, himla tur att Jenny också hade höga klackar :)

Är helt sur för att Adam ska på Elle-galan ikväll och jag inte är medbjuden. Buhu. Tänker vara grymt svårflörtad med att förlåta honom, såg nyss att han hade skickat mig blommor idag, våran städerska hade redan satt dem i en vas på mitt rum när jag kom hem. Men trots det gulliga kortet så kommer det att krävas mer än lite rosor för att jag ska förlåta dig för detta, just so you know Adam.

Tänkte mova my ass till löpbandet och titta på första avsnittet av Desperate Housewiwes medan jag förbränner några kalorier nu. Fick ju massa dvd-boxar i julklapp som jag inte ens har öppnat ännu. Sen skulle jag bara vilja slänga mig ner i jacuzzin tillsammans med min favorit-drink Zombie, men tyvärr måste jag köra på alkoholfritt några timmar till idag för jag ska ta bilen ut till vårat hus ute på Värmdö senare. My life sucks today.

RSS 2.0