Nyår i Madrid.

402901-15

Mycket som händer nu. Jenny tror att William är otrogen mot henne. Han "tränar på gymmet" flera timmar varje dag... Hon är helt förstörd och galen av svartsjuka. Hon är desperat efter att få reda på sanningen så hon funderar på att betala någon att skugga honom.. Men vem då? Vi bor i Sthlm inte i USA... Jag tror inte att han är otrogen mot henne och hans mage är rätt sexig så några timmar på gymmet måste han ju spendera.

Nä, nu måste jag skynda mig, ska åka till Arlanda snart för jag ska ju till Madrid och fira nyår med Adam. Undrar hur mitt tolvslag kommer att se ut? Känner iallafall på mig att år 2008 kommer att bli mycket mer händelserikt och mer spännande än vad 2007 har varit... Har alldeles för många planer på gång redan ;) Så... Holá chicas! eller nått.. kan ingen spanska.. Men happy new year på er, låt oss göra tolvslaget magiskt, jag kommer att göra mitt bästa iallafall det vet ni ;)


Jag vinner alltid!

402901-31

Trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag känner mig så sliten. För mycket fest på senaste tiden och alldeles för mycket sprit. Måste nyktra till mig rejält nu innan nyår, sen ska det bli skärpning.

Just det, jag hämnades på Nella - men jag sjönk inte ner till hennes nivå och det är jag stolt över. Flirtade med Seb och lät honom bjuda mig på drinkar. Dansade lite extra nära honom när jag såg att Nella såg på oss. Hon såg mycket störd ut kan jag ju säga och hon total vägrade att prata med mig. Jag vet att Nella och alla andra också (även Seb) trodde att jag skulle gå hem med Seb och ha sex sen. Men jag hade ingen som alls lust med det, jag ville bara visa att jag hade makten att göra det - om jag ville. När sen Daniels gamla flamma Sussie "råkade" dyka upp så var såklart Nella totalt glömd och han såg bara Sussie. Ja, det var jag som ringde dit henne ;)

När jag stötte ihop med Nella inne på toaletten kunde jag se att hon hade gråtit. Hon såg så ynklig ut att jag tyckte synd om henne, så jag gav henne en kram. Länge stod vi där inne och kramades. Jag visste att jag hade vunnit och att hon aldrig skulle göra något liknande mot mig igen.
Man ska alltid förlåta, men aldrig glömma. Vänner är mer värdefulla än alla killar i världen. Man behöver bara visa dem vem det är som bestämmer i mellan åt.

Att förföra Seb skulle gå på 2 sekunder..

402901-25Vad det än är som man är ledsen, arg, besviken eller grubblar på så är den självklara lösningen shopping. Så jag och Jenny har trängts med tusentals andra i affärerna idag, dumma jag kom ju inte ihåg att det var mellandagsrea nu. Tänk att folk blir så galna bara det är rea? Jag hade konstigt nog ingen lust att köpa något  till mig själv alls så det fick bli shopping till lilla Molly ist. Min lilla bäbis.

Jenny är skitsur och tycker absolut att jag ska hämnas så hon har jagat på mig så att jag nu har skickat flera ganska flörtiga sms till Sebastian (Nellas bror) och vi har bestämt att vi ska ses på Laroy ikväll. Så vi får väll se om det blir payback time or not? Låt oss säga såhär att jag vet hur jag ska bete mig för att få exakt som jag vill. Att förföra Seb skulle gå på två sekunder.. Fast tanken äklar mig lite smått.

Jenny tycker att vi ska bjuda hit Nella på förfest ikväll och hälla laxeringsmedel i hennes drink, fast det kanske bara vore att göra henne en tjänst? För hon skulle verkligen inte dö av att losa ett eller två kilo. Hehe.

Girls, girls, girls...

402901-38

Och vem ser jag inte slinka ur Daniels sovrum iförd gårdagens party-outfit nu (för en kvart sedan) och lite käckt klämma fram "Nämen hej, tyvärr hinner jag inte snacka, have to go! Puss" ????? Jo, Nella. NELLA. Av alla horor så är det hon. Hur fan har hon mage? Hon vet om våran "Tjej-Regel": Man frågar om lov innan man rör ett ex och man tittar inte ens på ett syskon! Har man problem med dessa regler så kan man ju hitta nya tjejkompisar att umgås med. I know what I have to do now. För det enda som kommer att svida tillräckligt mycket är om jag ger igen med samma myt. Eller hur? .....Sebastian.....

The Gift.

image12

Jag fick henne. Den bästa av alla julklappar som man någonsin kan få. En liten kattflicka, en lurvig svart och vit norsk skoggskattunge med klarblå ögon. Så himla söt. Det trodde jag aldrig för jag har alltid velat ha en katt eller en liten hund men min mamma har sån fobi för djur "de luktar, skräpar ner och fäller päls över allt", men nu antar jag att hon ville försöka att vara en god mor också.

Jag är så lycklig med lilla Molly, hon heter Midnight Dancing Queen i stamboken och ägarpapperna men jag tänker kalla henne för Molly kort och gott. Molly ligger i mitt knä nu och spinner jätte högt och "tuttar" lite på mina fingrar, stackarn saknar säkert sin mamma. Men jag ska bli en jätte bra mamma till henne!

Andra julklappar var en spaweekend för två, massa pressentkort på kläder, smycken, en 42 tumms lcd tv att ha i "gymmet" med en massa dvdboxar såsom "sex and the city" "desperate housewiwes" "prison break" "greys anatomy" (så nu blir det en massa träning för det är bara då som jag tillåter mig själv att titta på tv - medans jag tränar!), denna laptoppen, parfym, smink och skönhetsgrejer och massa mer fina saker.

Merry Christmas!

image36

Full fart här, har inte hunnit skriva. Julafton igår, vi (min familj) firade ute på Värmdö tillsammans med pappas släkt. En lång och dryg dag med alldeles för mycket snack om börsen, aktier och pengar i allmänhet. "Gubbarna" ska ju sitta och röka cigarr och skryta om deras stora framgångar, hur mycket cash de tjänat detta året. Boring. Sa jag att det är boring att lyssna på? Och jag och Daniel pratar fortfarande inte med varandra.

Idag är det julafton igen för våran del, för vi ska fira tillsammans med mammas släkt ute på Lidingö. De är ju amerikaner så det passar ju bra att vi är där idag och med pappas släkt (svenskar) igår. Så idag kommer alla mammor byta diet & tränings-tips med varandra och det snackas skönhet. Lite omväxling från penga-snacket igår. Och man blir inte påtvingade massa mat som igår hos farmor & farfar.

Önskar er en god jul lite sent kanske men iallafall :) Ikväll berättar jag vad jag har fått för nu ska vi snart åka.

Adam <3

402901-31Precis kommit hem från Adam nu. Känner mig helt konstig, liksom yr och alldeles snurrig av lycka. Adam kom och mötte mig i dörren ...naken... I lägenheten hade han tänt ljus överallt och sängen var full av rosenblad (som på film!). Såklart förförde han mig fort som tusan ;) Vi hade underbart, långsamt och jaa, kärleksfullt sex. Jag totalt smälte av hans blickar och ryste av välbehag av hans smekningar. Har aldrig varit med om något liknande förut.  Hela jag ville bara vara hans!

Sen gav han mig min julklapp, ett guldhalsband och matchande örhängen till, snyggt faktiskt (så det är nog inte han som har valt ut det men skitsamma). Sen fick jag även en flygbiljett till Madrid den 30december, han ville att jag skulle komma dit och fira nyår med honom. Själv åker han till Madrid redan den 25december tillsammans med hans universitets-polare. Och vet ni vad? Jag tror nog att jag åker dit. Om detta hade varit igår så hade jag aldrig ens övervägt det men efter idag så känns allt annorlunda. Och om inte bara för Adams skull så också för att festa med coolt nytt folk i Madrid.

True love never dies?

image15

Hade en liten julklappsutdelning hemma hoss mig igårkväll med mina närmsta vänner. Jenny, Nella, William, Anton och Alexander. (Adam ska jag träffa nu ikväll) Fick örhängen av Jenny, en klocka av Anton, en lång halsduk i cashmere av William, bodylotion och ansiktskräm av Alexander och ett par skor från Jenny. Skorna var från Karen Millen och dem valde jag själv ut i fredags och jag köpte de skorna som hon valde till henne. Vi gör så varje år så att det inte ska bli fel. Det är mycket som är känsligt när man är så nära vänner som vi är.

När alla började att gå hemåt så dröjde William sig kvar och när vi var ensamma så gav han mig en till pressent. Det var ett rosa litet fotoalbum fullt med bilder på oss två. Några nya men mest bilder från två år sedan när vi var ett par. Först var en bild på oss när vi kysstes och över den hade han skrivit "True love never dies". Det var så himla gulligt och jag blev jätte glad. Jag kommer alltid att älska William. Fast bara som en vän eftersom det känns lite förbi mellan oss. Och sen är han ju faktiskt  tillsammans med min bästa kompis Jenny nu. Men jag tror att han mest syftade på våra minnen tillsammans. För dem kan ingen ta ifrån oss.

Tidig morgon.

402901-35
Skulle ha varit ute och joggat Djurgårdsrundan nu men Nella ringde och sa att hon hade försovit sig och skulle komma om en timme. Suck. Ännu en timme av tid att döda. Jag är jätte rastlös, vill bara ut och springa av mig all energi nu.
Jag har nästan inte kunnat sova något alls i natt heller, gick verkligen inte. Kanske ska ta och avreagera mig lite på trappmaskinen här hemma?
Vi hade ett tomt rum som jag och mamma gjorde om till ett mini-gymm med trappmaskin, motionscykel, löpband, hantlar och yogamattor och speglar. Pappa har till och med låtit ljudisolera rummet så att jag kan spela hyfsat hög musik när jag tränar sena kvällar och tidiga morgonar utan att väcka hela huset på kuppen.

Nothing taste as good as thin feels.

               image14

Mår lite bättre nu. Har varit på salongen tillsammans med Jenny och mamma. Fixat naglar, ögonbryn, blivit vaxad (ja, det gör fortfarande lika ont efter 20de gången som den första gör!) och klippt topparna, vågar inte göra någon större förändring med håret. Varför ska man ändra på sådant som redan är snyggt?

Sen åt vi sen lunch på East tillsammans med Jennys föräldrar, William och hans föräldrar och Anton med föräldrar och syskon. Efter vi hade ätit så gick jag och Jenny som vanligt på
toaletten för att "fräsha till oss lite". Ingen säger något eller ens kommenterar det även fast alla vet att vi går dit för att spy upp maten vi just ätit.

Min mamma sa en gång bara att "man får göra vad som krävs för att hålla kvar sin status". Egentligen så är det väll skönt att de inte bryr sig. Men ibland så önskar jag att någon bara någon gång kunde komma fram till mig, ge mig en kram och fråga mig varför jag går utan mat i dagar och varför jag spyr. Eller säga att jag duger som jag är även om jag skulle gå upp något kilo.

Nej jag ska sluta gnälla för er nu, för vi alla vet ju redan sanningen.
Nothing taste as good as thin feels.

The kiss

402901-10

Natten igår... Weird, är allt jag har att säga om det. Vet nästan inte om jag vill berätta om det som hände, jag kommer i vilket fall som helst aldrig att erkänna det för någon på riktigt. Men att skriva det här anonymt känns annorlunda och det var ju därför som jag skaffade denna bloggen, för att kunna vara ärlig om allt. Men så såg jag att jag hade haft över 100 unika besökare här igår och då blir jag lite skraj. Tänk om det är någon som känner mig (IRL) som läser detta? Skitsamma, jag är typ bäst i världen på att ljuga och bortförklara saker.

Missförstå mig inte nu, men jag och Daniel (min äldre bror) har alltid varit nära. Han var min hjälte som förstod, lyssnade, tröstade och gjorde mig glad igen, han var min bästa vän och någon som jag såg upp till. Men sen några år tillbaka så flyttade han till London för att plugga juridik där och tyvärr så trivs han så bra där att han anser det vara hans hem. Här hemma i sthlm är han bara vid jul, påsk och midsommar. Därför så är det inte konstigt att vi har glidit ifrån varandra kanske. Han har blivit så annorlunda. En helt annan människa!

Så till igår kväll.. Alla tjejer som hängde efter honom, till och med Nella flörtade med honom! Men jag förstår dem så snygg som Daniel är. Jag blev helt tokig av svartsjuka, de stal hans uppmärksamhet ifrån mig. Jag ville vara själv med honom, vara nära honom. Vi dansade tillsammans, inget konstigt, det har vi gjort massor av gånger. Dansat broderligt/systerligt och njutit av all uppmärksamhet och blickar som riktas mot oss. Långa, smala, blonda, brunbrända och rika. Syskon.

Så utanför när vi ska gå hem så blir vi själva. Kyssen var oskyldig och snabb. Men var mina tankar det?

Det är min bror som jag skriver om. Detta är ju incest. Jag är äkligast i världen. Det kommer aldrig att bli detsamma mellan mig och Daniel igen efter detta. Jag skyller på att jag var full och jag tror att han var hög.

Mean Girl

image8


Ska snart iväg på julbord nu tillsammans med ett av pappas företag. Usch, har varit på alldeles för många julbord i år redan. Äter bara räkorna & hummer som jag alltid kräver att få, även fast vissa tycker att det inte passar. Men vem vill äta köttbullar, korv & skinka? Inte jag iaf. Once on your lips - forever on your hips! Glöm inte det, girls!

Senare blir det såklart utgång, Laroy och Whiteroom iaf. Yeah I want to party all night long! Min storebror Daniel som pluggar juridik i London har kommit hem nu så vi ska ut med hans vänner! Åh, det finns en kille som heter Richardo, han ser lite utländsk ut, tror han är italienare... Daniel umgicks mycket med honom för några år sedan, innan han flyttade till London... Hoppas att han ska med ut ikväll, jag behöver någon som kan få mig att sluta tänka på hur tråkigt allt är med Adam... Ge mig spänning!

12 000 kr fattigare!

402901-7

OMG! Har precis kommit hem nu, helt slut är jag! Har shoppat från klockan 10 imorse, så nu är jag klar med nästan alla julklapparna. Har bara kvar att köpa till Adam, åh det känns hopplöst, har egentligen ingen lust att köpa något alls till honom, men då lär det väll bli snack. Fick ju höra av William förra veckan att Adam hade bokat en resa till Paris i julklapp till mig. Hm.. Tror ni att jag kan ta med William dit ist för Adam? Haha.. Nä, får försöka att fixa en pressent till honom imorgon.
Alla är ju helt galna nu, var på NK förut och blev nästan nerknuffad i fel rulltrappa. Och i Sturegallerian var det kö in till vissa affärer! Varför är alla ute i sista minuten jämt? Jaja, är iaf hyfsat nöjd med klapparna och drygt 12 000 kr fattigare, mitt kreditkort fick minsann motionera idag! Vilken tur att min pappa har cash så det räcker och blir över, någon nytta ska han ju vara till :)  

Jullov.

                           image4

Natten igår var galen. Jag som inte hade ätit något på hela dagen blev flummig redan efter första tequilan och efter några till så var jag full. Efteråt följde jag med Adam hem och hade sex med honom. Trots att jag egentligen inte vill det längre, men det känns nästan jobbigare att berätta det för alla än att bara fortsätta vara hans. Så jag låtsas att allt är som vanligt. Jag är bra på att låtsas.

Sitter i datasalen i skolan nu och väntar på Jenny och Nella som är på toaletten medans Jenny spyr upp pepparkakorna som hon tryckte i sig förut på avslutningen i klassrummet. Jag förstår mig inte på henne, vaddå noll självbehärskning? Såklart åt jag inga. Det skulle jag aldrig ens drömma om.

Mina betyg var vackra, bara MVGn. Tänk om de bara visste att jag var tvungen att strippa för mr.T för att få det där engelska B betyget. Men man får göra vad som krävs helt enkelt. Något annat än MVG skulle aldrig accepteras ikväll när våra föräldrar ska visa upp våra betyg och skryta om deras barn för varandra.

Tomte-flickan ;)

image3

Åh. Ikväll om någon timme är det glögg-mingel hemma hos Alexander. Jag, Nella och Jenny har bestämt oss för att framföra lite "underhållning" för grabbsen, vi ska sjunga och dansa till några jullåtar, iklädda "porr-tomte-klänningarna" såklart ;) Hehe... Vilken show vi ska bjuda dem på! Heres comes the christmas! ;)


...Och imorgon är det sista dagen i skolan innan jullovet, julavslutning & betygsutdelning. Undrar vem som kommer att vara mest bakis? Undrar vem som toppar med betygen? Jag får hoppas på att min engelska lärare mr. T höll sin del av våran deal... Men det tror jag bestämt... Den spännande fortsättningen kommer imorgon.. Ciao! Puss & Smisk ;)

Here we go...

Hi Guys!
Nu har jag gjort en blogg. Den coolaste bloggen ever. Här kommer jag att avslöja allt, ja ni läste rätt, everything. Inga fler lögner, bara sanningen. Men det är också just därför som ni aldrig kommer att få veta vem jag är. Nej för då kommer jag aldrig att palla, jag kommer att fega ur och jag kommer att visa er mitt vanliga jag... Den så kallade "perfekta" och lyckliga tjejen med det falska leendet... Och henne är jag rätt trött på nu så vi skippar det helt tycker jag. Åh. You gonna like this ;)

402901-2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0