Good news!

image251

Hellu darlings!!
Världens sämsta bloggare här... haha, sorry, självklart vet jag att det är tråkigt att jag inte har bloggat på länge nu men jag har som sagt ett liv och har inte alltid tid att sitta framför datorn, faktum är att detta är första gången jag sitter vid datorn på över en vecka nu, har haft fullt upp verkligen!

Jag har varit nere i skåne hela denna veckan (åkte ner förra fredagen) hos min gamla tränare, i hennes nya stall, jätte fint :) Har ridit massor och här kommer the big news, imorgon kommer en häst upp hit till mig! Wiiee!! En jätte fin fyraårig valack e.Londonderry, verkar lovande, jätte fint steg. Jag har ridit den hela veckan och det funkar kanon, är så kul att vara tillbaka på hästryggen igen :) Andledningen till att jag ska ha den är att min tränare inte har tid eftersom hon har alldeles för många hästar så jag ska rida den tills mitten av sommaren, får se hur det går helt enkelt! Har haft en helt underbar (häst-)vecka! Saknar redan skåne, men imorgon kommer ju "Looth" hit, längtar!

Mitt liv kommer att bli mycket annorlunda nu framöver ett tag, men förändringar gillar vi ju, eller hur? :) Sen efter studenten så får jag se hur jag gör med hästen, planerar inte att köpa den (än...;), mina föräldrar flyttar antagligen ner till Milano på hel tid till sommaren, så då kanske jag hänger på, man vet aldrig! Vad livet leker just nu! Känner ni också det? Känner ni vindarna med möjligheter som flyger över oss?

För någon timme sedan satt jag tillsammans med några vänner på Strandbryggan, skvallrade och spanade på folk bakom våra solglasögon, drack rose och njöt av solen. Lovely. Men vart jag vill komma är att det kommer att bli lite förändringar här hos mig from. nu: 
1. Ingen alkohol under veckorna, endast fredag och lördag. 
2. Lägga ner mer energi på skolan nu det sista så att jag säkrar mina betyg (det har varit lite för mycket fest och för lite plugg på senaste nu, så skärpning) 
3.  Fokus på min nya snygging, "Looth", visa vad jag går för nu :) Ska nog försöka att lära Adam att rida också, hihi... :)
4. Visa alla runtomkring mig hur mycket jag älskar dem!
5. Gå upp 2kg (hehe, ja ni läste rätt, jag har gått ner mycket, men nu är det slut tramsat!) Träna med min pt och faktiskt lyssna på vad han säger för en gångs skull, haha...

Nej nu måste jag åka till stallet en sväng, prata med stallchefen och skriva avtal, fixa iordning med box, skåp, nycklar och grejer. Efter det så är det duschen och iväg på vårens första grillparty hos M och L. Såklart blir det ingen större mängd alkohol för mig då jag ska till stallet tidigt imorgon (skäms över att jag redan vid lunch hällde i mig rosevin...) och lika självklart så kommer jag att äta både kött och sallad. För vet ni vad? Sluta tramsa med maten, ät och träna så mår du bättre och orkar. Jag är smal och snygg och tänker njuta av livet och alla underbara saker som man kan uppleva, för jag har verkligen kommit på att det finns roligare saker att sysselsätta sig med än att bara fokusera på vikt! Sluta tramsa ni med och börja leva! Haha, jag är löjligt posetiv idag det vet jag om, men jag hoppas verkligen att det smittar av sig lite iaf på er. Ha en trevlig fredagskväll nu! Puss på er sötisar!

Prison Break

image250

Skriver ett snabbt "jag-känner-mig-skyldig-att-blogga-men-hinner-inte"-inlägg här.. hihi.. är så trött så att jag snart stupar nu, så ska sova nu, men ska ställa klockan på 22.00 för då börjar Prison Break. Vill se det, så heta boys i den serien, älskar Michael Scofield :) och sen så är även serien grymt spännande. Så planen är alltså: sova, se på Prison Break och sen sova igen. Haha. Men imorgon är jag tillbaka och bloggar igen, då ska ni få höra allt som har hänt, det är så fantastiskt att jag måste nypa mig i armen för att inse att det inte bara är en dröm. Vänta... Yes, fortfarande verklighet... Wiiee :)
Jag svarar på era söta kommentarer imorgon babes, orkar helt enkelt inte nu, men sänder er en puss här så länge! Ta hand om er! Glöm inte att ni är värdefulla!

Takida-feber :)

image249

Takida - Curly Sue
 

Takida - Broken = Min favoritlåt sedan länge! Love! Orkar inte leta upp ngn annan video

Nu drar vi snart! Åh, det ska bli så kul! Stackars er som inte ska dit ;) PUSS

Vi börjar om på nytt.

image248

Tja! Läget med er idag? Här är allt fint, mår toppen. Har haft fullt upp hela helgen, bland annat med en liten "challe", min kompis lilla chihuahua valp, som jag har sutit barnvakt för igår och idag medans hon har varit iväg. Fy vilken liten sötsak säger jag bara! Hihi, vad kul vi har haft, busat runt och gosat massor. Men bäbisen var inte så rumsren så även om vi sprang ut med honom hela tiden så hände det ändå "små olyckor".. Så nu har mina mattor fått åka iväg till kemtvätten, men vad gör det? Adam har varit här med mig hela tiden och hjälpt mig med bäbisen. Kände oss som föräldrar åt honom :)

Adam och jag har pratat ut föresten, jag berättade om Wille och han erkände att han hade strulat med sitt ex. Men vet ni vad? Vi lägger det där bakom oss nu, för ingen är perfekt, man gör en massa dumma misstag när man är ung och kan man förlåta och gå vidare så varför inte? Om ni undrar hur jag kan förlåta otrohet så är det för att jag själv har ju också varit otrogen (mkt värre än han dessutom..), och jag vet att jag älskar Adam, men även hur lätt det är att "falla för frestelsen" eller för sitt ex (gamla känslor försvinner aldrig helt!!) särskillt när man är full. "Dumma saker som inte betyder något, varför ska dem få bestämma över det som verkligen betyder något?" citat Adam, han har så rätt. Nej, nu börjar vi om på nytt, på en ny kula (igen, för 10000gången kanske? haha...) Och att vi båda är villiga att förlåta, stanna kvar och börja om igen måste ju bara betyda att vi betyder ganska mycket för varandra va? Ja, jag är världens bortskämdaste som har Adam :)

Jag och Adam var hemma hela kvällen igår (lördagkväll, not my stil at all, :) och pappa kom även och höll oss sällskap lite när vi lekte med bäbisen. Senare när bäbis somnat så tog vi ett glas vin var och pappa sa att han tyckte att det var kul att vi fortfarande höll ihop trots att vi är så unga. Han ville ge oss en pressent, men jag kunde inte komma på något jag ville ha... Förens idag när jag fick höra att Takida ska spela på cirkus idag, hur har jag kunnat missa det? Det är ju typ mitt & Adams band! Vi lyssnade massor på "Broken" och "A point of view" ibörjan. Tajt om tid, men vad gör inte min pappa för mig? Haha, snart ska vi dit! Tack pappa! Love you!

I love it!

image247

Nej, jag har inte kommit ut och sprungit ännu, men har bytt om så nu är jag på g iaf.. Ville bara posta denna bilden först, älskar den!! Den gör mig sjuk av längtan efter sommaren, stranden,havet, solen, bli brun som en pepparkaka... ÅÅÅHHH!!
Bilden är tagen av Henrik Halvarsson, hittade den här: www.lundlund.com
Kanske dags för ett "beach 2008-tips" snart? Jaja,  nu ska jag springa iväg, vi hörs senare babes! PUSS

Snuskigt lycklig!!

image245
Hej, är ni vakna?
Ute och festar fortfarande? Sover sött i era sängar? Haha, jag är så jävla pigg! Var på fest hos Anton igår (dock en liten och spontan fest, alltså inte en planerad som han brukar hålla i), det var jätte trevligt verkligen! Och vet ni vad? Jag höll mig helt nykter. Det trodde ni aldrig va? Hehe.
Jag är så glad, så jävla lycklig! Jag kan knappt hålla mig från att skratta rakt ut här i världens tystaste lägenhet. Det känns som att saker och ting från och med nu kommer att bli så mycket bättre. Måste få dela med mig till er!

*Jenny vet att jag och Wille hade sex förra helgen. Fråga mig inte hur hon vet, hon bara vet. Men allt är bra mellan oss, eller inte bara bra, vi är ännu närmare än någonsin. Båda älskar vi Wille, han är våran bästa kompis, varför skulle vi inte då få ha sex med honom ibland när vi blivit lite för fulla? Haha, dock ska ingen av oss bli tillsammans med honom. Allt annat är okej. Jenny är dessutom kär i en annan kille, Christian, och jag är så glad för hennes skull! Vi förtjänar kärlek helt enkelt!

*Allt är bra mellan mig och Wille, vi har pratat ut, inga konstiga känslor hos någon av oss, inget som har förändras efter helgen. Allt är precis som förr, vi älskar varandra! Åh, ni anar inte hur glad han gör mig!

*Daniel smsade mig igårkväll: "Hei sis, tack för du vet vad. Saknar dig, kram" fyllesms eller inte så blev jag så jävla glad! Ett steg i rätt riktning mellan oss. Fattar ni att han skrev att han saknar mig? Jag saknar dig med!

*Jag fick ett paket från Adam igår. Gissa vad det innehöll? Jo dem här:
 402901-246
Åh, han vet hur han ska göra mig lycklig! Dock har vi inte träffats ännu, utan ska göra det senare idag. Ryktet säger att han har varit otrogen mot mig med hans ex... Jag vet inte om det är sant men om det är så (med de dyra skorna i åtanke också!) så vore det inte ironiskt? Jag hoppas att det är så, jag gör faktiskt det, men i vilket fall som helst så ska jag berätta om vad som hände med Wille för honom, slut med att vara en falsk otrogen satmara för min del nu! Och jag vet att jag skulle kunna förlåta honom om han förlåter mig. Men vi får se vad som händer helt enkelt. Oavsett så känns det bra! Visst jag har varit otrogen, men jag ångrar det och tänker bekänna det, sen är det ju upp till honom.

Haha... Tänk att jag sitter här och ler som en fåne så här äckligt tidigt på en lördagmorgon! Knas.. Ska nog ut och springa nu, utan musik så att jag kan höra fåglarna kvittra.. hahaha.. löjligt glad och posetiv idag! Puss på er mina älsklingar! Ha en underbar dag!

Vem är avundsjuk på vem?

image244

Var ju som sagt ute igår, kom hem runt kl.2, sov tills kl.6, gick upp, gymmade en timme, duschade, sminkade och klädde på mig för att möta Jenny och gå till skolan tillsammans så att vi kunde gå igenom våran redovisning som vi skulle ha tillsammans lite innan. Vi mötte två tjejer som vi festade med en del av kvällen igår, de kommer gåendes i mjukisbyxor, sminket från igår, håret slarvigt uppsatt och med varsin mcdonaldspåse och 1,5liters cola i handen. De skulle skippa skolan idag och bara ligga inne och lata sig, trycka i sig mat och bota bakfyllan.

Efter att de gått vidare:
Jenny: "Shit, såg du? Mjukisbyxor, hur slitna som helst med massa fläckar! Äckligt!"
Jag: "Ja, hur fan kan de visa sig ute för folk sådär?" försöker att dra lite i mina trånga jeans som trycker in i magen.
Jenny: "Så jävla skabbiga, de trodde jag inte om dem igår!"
Jag: "Mmm.."
Jenny: "McDonalds på morgonen och skolka bara för att man varit ute natten innan, snacka om dålig karraktär!"
Jag: "Fast det kanske skulle vara skönt...? Att ta det lite lungt...?"
Jenny: "Va? De förstör ju sina liv. De kommer aldrig att lyckas med någonting, de kommer att bli feta och lata om de inte börjar att träna, sköta om sitt utseende och fixa skolan bättre."
Jag: "Men är inte du också trött efter igår?"
Jenny: "Jo, men jag längtar inte precis efter mcdonalds. Jag tror att de är avundsjuka på oss för att de själva inte pallar trycket och har våran disiplin!"

Hm.. Jag fick mig en liten tankeställare där. Vem är egentligen avundsjuk på vem? För även om jag intalar mig själv att jag vill detta, att jag trivs med att stiga upp tidigt för att träna, aldrig tillåta mig själv att frossa i något onyttigt, att jag alltid måste se perfekt ut (därför har jag nu ett par tajta jeans, höga klackar, blus och en kavaj på mig när jag är så bakfull så att det känns som att jag ska spy när jag rör på mig), alltid prestera på topp i skolan och med allt annat. Att det är detta som är jag, mig som folk är så avundsjuka på. Men varför fortsätter vi med att intala oss att om vi släpper ner alla våra krav så blir vi misslyckade utan framtid? För det stämmer ju inte, varför skulle jag helt plötsligt sakna framtid om jag bara hade skolkat idag och tryckt i mig mcdonalds? Är det för att känna att det är värt allt det man inte tillåter sig själv idag?

Ähh.. jag bara svammlar nu känner jag, jag vet inte ens vad jag ville få fram med detta inlägget, kanske bara att jag är bakis och därför är konstig som är avundsjuk på två tjejer som ser skabbiga ut och äter skräpmat. När jag egentligen borde drömma om att ligga på stranden med en perfekt kropp bland massa andra snyggingar som kastar avundsjuka blickar på mig. Skärpning nu, d u  ä r  i n t e  s u g e n  p å  s k r ä p m a t  ! ! !


Tänka på vad man skriver på internet.

402901-243Bild: www.lundlund.com 
Blev tvingad att följa med på en konstutställning igår, boring men efter det så drog jag och Jenny ut och festade. Vi var på stureplan men exakt vart vill jag inte säga eftersom sist jag skrev vart jag hade varit så ploppade det upp en massa länkar bland kommentererna på vimmelbilder på folk som ni påstod var jag. Haha.. endast en var rätt men jag tog såklart bort alla de kommentererna. Brukar dock väldigt sällan hamna på sånna bilder och är helt säker på att det inte finns några från igår, så ni behöver inte börja leta nu ;P Vill gärna fortsätta att vara anonym även om jag såklart förstår att det inte är så himla svårt att lista ut vem jag är om man lägger i hop 1+1+1+1+1... Stockholm är ju inte så stort så jag måste nog tyvärr bli lite mer privat när det gäller saker som ex. vart jag bor, är, festar, skolan, vilka jag umgås med osv, ja saker som gör mig mindre anonym helt enkelt. Måste verkligen börja tänka lite på vad jag skriver här i bloggen. Kanske även börja förkorta alla namn? Trist ju, eftersom jag vet att de flesta av er som läser är jätte gulliga och inte alls enbart läser min blogg för att "lista ut vem jag är". Så ni andra kan väll bara sluta med att vara jobbiga så har vi ju inget problem här längre och jag slipper bli paranoid, ok?! Puss Delinda 

Fegis...

image242
(Bild lundlund.com, fotograf Andreas Johansson)
Senaste timmen:
11 missade samtal från Wille
3 sms från Wille:
"Hej söt. Hur är läget idag? Saknar dig. Kyss"
"Vill du inte prata med mig, sötis? :("
"Ring mig. Puss"
2 missade samtal från Adam
1 sms från Adam:
"Älskling, jag måste till Uppsala ikväll så vi får skjuta fram det några timmar eller ev. till imorgon. Älskar dig. Puss"

Skickat till Adam: "Ok, ingen fara. Jag har träning ikväll iaf så vi kan ses imorgon ist. Ha så kul! Love you!"
Jag och Adam skulle ha träffats ikväll, men nu kan jag skjuta upp det yttligare, till imorgon utan att ens behöva hitta på någon ursäkt! Snacka om perfekt tajming. Nej, jag vet fortfarande inte vad jag ska säga eller inte säga till honom.
Skickat till Wille: "Hej. Allt bara bra här, själv då? Har massor att göra, ringer dig så fort jag får tid, ok. puss"
Jepp, jag är ju sååå upptagen just nu... Not.. Men jag är feg.. Vet inte vad jag ska säga till honom heller, orkar inte prata.. Orkar inte tänka... Vet ingenting...


Ögon-orgasm!

402901-240402901-241

Älskar dessa bilder som är tagna av den duktiga fotografen Henrik Halvarsson. Bilderna hittade jag här: www.lundlund.com

Syskonkärlek?

image236God morgon! Sorry, blev aldrig att jag bloggade klart igår, jag ringde Daniel och fick sen rusa iväg till träningen och sen blev det bortglömt. Jaja, Daniel var det ja, han smsade mig ju att jag skulle ringa honom för att det var "viktigt". Helt nervös blev jag eftersom vi knappt har någon relation alls längre, vi har glidit ifrån varandra så grymt mycket sedan han flyttade till London. Därför tyckte jag att det var konstigt att han ville att jag skulle ringa honom även om jag innerst inne blev jätte glad och tänkte att han säkert saknar mig och vill att vi ska ta upp kontakten igen. Ja, jag är barnsligt naiv, så när jag ringde så blev jag såklart besviken.
Daniel ville att jag skulle flytta över pengar till hans konto utan att pappa fick veta något. Inte ett ord sa han om att han saknade mig, inte om hur dumt det hade blivit sist jag var i London eller att han var ledsen för att vi inte hade träffats då. Inte ett ord, han frågade inte ens hur det var med mig, fattar ni?! Därför blev jag sur när han ville att jag skulle hjälpa honom att smuggla över pengar till honom bakom ryggen på pappa. Så jag ifrågasatte varför han behövde ha pengar. Vad skulle han ha pengarna till? Varför ringde han inte till pappa? Var alla hans pengar slut? Jag vet ju att pappa sätter in en stor summa pengar till honom varje månad, plus att han nu även har tillgång till en stor del av hans fonder eftersom han är över 21 år. Inte kan väll allt vara slut?
Såklart fick jag inget svar av Daniel, han sa att det blivit "något fel så att han inte kom åt pengarna". Gud så dåligt han ljuger. Bara tanken på att han ljuger mig rätt upp i ansiktet gör mig så ledsen, att dessutom veta att han vet att jag vet att han ljuger men inte bryr sig... Varför vill han inte berätta för mig vad som har hänt? Jag skulle ha förstått, jag skulle ha gjort det!!!
Egentligen så ville jag bara slänga på luren och strunta i honom och hans jävla pengar. Ville straffa honom för att han inte vill anförtro sig till mig så som han brukade, för att han inte längre bryr sig om mig. Skrika, spraka och spotta på honom. Visa hur ont det gör, få honom att förstå att jag saknar honom så jävla mycket. Men såklart skulle jag aldrig kunna göra så mot honom. Ist smet jag in i pappas arbetsrum, loggade in med hans dosa på internetbanken och skickade snabbt iväg 15000kr till Daniels konto, loggade ut och smsade "klart" till Daniel. Fick inte ens ett tack tillbaka.
Ångrar mig lite nu, men vet att jag gjorde rätt för jag skulle aldrig kunna stå ut med tanken på att Daniel skulle bli besviken på mig. Vad som känns jobbigt är att jag är orolig för Daniel. Vart har alla hans pengar tagit vägen? Om han bara har shoppat upp allt så skulle han väll inte ha några problem med att ringa pappa och be om mer? Nej, det känns som att han råkat i trubbel. Jag önskar så att han ville berätta för mig, att jag skulle betyda så mycket för honom att han skulle vilja anförtro sig åt mig. Jag vill att han ska bry sig om mig, vilja veta saker om mig, jag vill kunna berätta för honom om allt som hänt, med Wille och Adam och allt annat. Men jag tror inte att han ens skulle orka lyssna....
Oj, blev massa svammel här nu, men var tvungen att skriva av mig lite. Hände dessutom en skitjobbig sak på träningen igår, berättar det snart ska bara springa iväg till skolan på en lektion först. Hörs sen. Puss

Förvirrad

image235

Hellu darlings!
Hur är läget? ÅÅh, ni anar inte hur mycket jag har att berätta för er! Så varning för mycket förvirrade tankar här nu, jag får ingen ordning på dem... De senaste dagarna har varit helt upp och ner, först: jag har slutat med baletten helt nu, har inte ens kvar lektionerna jag höll. Blandade känslor, först en stor lättnad, som att en enorm börda har lyfts från mina axlar. Nu slipper jag all prestationsångest och alla krav. Sen kom rastlösheten, vad ska jag nu lägga ner hela min energi på? Aktivera mig kan jag nog, så kvar är nu bara en enorm tomhet. Vad är jag utan baletten? Är jag en total looser som ger upp nu? Är jag inte duktig på någonting längre? Vem är jag nu? Kris, ja det kan man minst sagt säga.

Jag hade sex med Wille i fredags, i lördags och i söndags gånger 500000 ungefär. Vet inte varför, eller jo det gör jag ju egentligen. Han är ju Wille, min Wille som alltid har tagit hand om mig, gett mig råd när jag behövt dem, förlåtit mig när jag gjort dumma saker, tröstat mig när jag varit ledsen, han var min första kärlek, min bästa vän. Han är min klippa som alltid finns där och står stadigt i mitt annars ganska stormiga liv. Nu vet jag dock varken ut eller in, vad jag vill med Adam (som inte vet..) eller med Wille. Jag älskar Adam, jag tänder på honom, han gör mig kåt, jag vill bara vara naken med honom och sexa, sexa, sexa! Wille älskar jag nog ännu mer än Adam, men jag har däremot inga sådana känslor för honom längre.

Så varför hade då jag massor med sex med Wille? Suck, jag vet inte, jag kände för det då helt enkelt, det var min "drog" just då. Jag kände starkt att jag ville ha honom, att jag behövde honom, och såklart förverkligade jag de känslorna på det kroppsliga sättet... fast jag nu kanske inser att det var mer ett annat behov.. Jag behöver ju Wille, men mer som min bästa vän, som håller om mig, pussar mig i håret och viskar tröstande ord när jag är ledsen, orolig m.m. Min trygghet helt enkelt! Vet inte vad Wille tänker nu och det gör mig galen! Tänk om han var seriös och vill ha mig på det sättet igen.. när jag inte vill det... Säg inte att vi nu har förstört våran fina relation, inte nu när jag behöver den som mest!

Åh jisses, Adam, han får aldrig veta, jag vill ju ha honom... eller vill jag verkligen det? Varför är jag då otrogen mot honom hela tiden?? Ångrar mig ju grymt, vill aldrig såra Adam, det har aldrig varit min mening... men varför gör jag då såhär? Varför tänker jag inte på honom när jag är påväg att göra något dumt med någon annan när han inte är där? Ursch, verkligen. Jag är en hemsk människa.

......Hm, fick just sms av Daniel: "Ring mig nu, viktigt! Love Daniel" ...... Konstigt men jag blev helt nervös nu, undrar vad som har hänt? Varföär vill han prata med mig? Jag känner inte ens min egen bror.. Ska ringa... Skriver klart här sen.. Puss sålänge...

Update!

image234

Heeeejj!! Det var längesen nu... Jag har haft så mycket att jag inte har haft en tanke på bloggen tyvärr, men nu är jag tillbaka igen. Hoppas att allt är bra med er också! Ska försöka att sammafatta allt som har hänt de senaste dagarna här lite kort. Hm.. vart var vi? Jo nu vet jag, here we go:

* Tränade min första träning med min nya pt, Mathias, fortfarande full tyvärr. Tycker han är så grymt het, vill bara ta på honom hela tiden, på hans perfekta kropp och sexiga ögon... jisses, tyvärr påminnde han mig om att han är 30 och faktiskt seriös med sitt jobb, han är min pt och inget annat... Sen skällde han på mig för att han märkte att jag inte var helt nykter och utvilad så att säga... Jag fick inte träna, ist pratade vi om hur jag brukar träna och vad jag äter, så där kom utskällning nr.2. Jag äter alldeles för lite, jag tränar för mycket och fel, jag dricker för mycket och för ofta, jag sover för lite osv. Vi (eller ja mest han) gjorde en nya plan för två veckor framåt och möten två gånger i veckan... Men jag vet inte vad jag tycker, vet inte vad jag vill.... Fast ja, jag vet att han har rätt och jag har fel.

*Dansshowen gick fint. Allt flöt på precis som det skulle. En kille gjorde ett helt amazing nummer (fick tom mig själv att blekna lite..) och då kom jag underfund med hur sexigt det är med killar som dansar, att ha kontroll över sin kropp, smidigt kunna utföra konstverk med kroppen, det är sexigt. Är trött på klumpiga killar med två vänsterfötter, som "råkar" gå in i saker hela tiden. 
402901-229
*Maskeradbalen. Jag köpte en helt underbar klänning, men som tydligen var helt fel enligt mamma... som tur var kom Aysha till min räddning och fixade till min klänning, sydde om och sydde på. Aysha är super, hon är min favorit-thai, allt kan hon fixa, hår, smink, naglar, sy kläder, vaxa, laga mat, ja hon är världens bästa thailändare helt enkelt. Baletten var underbar och själva balen var väll sådär, var några kändisar där och mycket folk från vår bekantskapskrets. Minglade, log artigt, förde trista konservationer och log ännu mer tills jag bara ville därifrån, så jag och Adam åkte rätt tidigt... Men inte för att ha underbart sex som det var tänkt utan för att bråka oss igenom natten, suck.

*Var en sväng på Marsuchka de Margos pressmodevisning i tisdags. Har tyvärr inga kommentarer om kläderna för jag hade min blick helt på annat håll.... Har sett denna killen flera gånger nu på olika event men jag vet fortfarande inte vem han är! Han är så otroligt... vacker är nog rätt ord. Så himla fin är han. Perfekta drag i ansiktet, slät hy med den perfekt bruna nyansen, gyllende hår, åh perfekta slingor, slående outfits varenda gång jag ser honom och han är lång. Han är så rätt, hittar inte ett endaste fel. Fast han är säkert gay...

*Resten av veckan har nästan bara handlat om förberedelser för vårat projektarbete, våran modevisning som vi hade igårkväll. Jisses här har jag trott att det var torsdag men 2 april var ju visst en onsdag, shit vilken blunder, ända fram tills i måndags så trodde jag att det var torsdag som gällde. Haha... Jag var lite svettig innan, men allt blev faktiskt bra, blev en lyckad kväll! Alla förberedelser gick som på räls, modellerna kom i tid och såg proffsiga ut på catwalken, musiken kändes rätt, folk verkade gilla showen, efteråt fick vi hur mycket blommor och grattis som helst och resten av kvällen blev nice. Folk trivdes, minglade och våran lärare gav tummen upp så jag kunde andas ut! Skitkul, men skönt att det är över, nu är det bara allt pappersarbete som är kvar.

Nu ikväll är det party iaf! Stureplans 3årsfest på Sturecompagniet och såklart ska jag dit, känns som att det kommer att bli en kanonkväll och jag är helt laddad! Jag hoppas verkligen inte att ni missar det! Snart ska jag och Anna dra till Natacha och börja fixa oss och förfesta. Känns som att allt kan hända ikväll och om något vill hända så tänker iaf jag inte hindra det, hehe... PUSS!

RSS 2.0