Spänning eller Trygghet?

image56

Jag träffade Zerkan igår. Först åkte vi runt lite i hans bil och sen åkte vi hem till honom. Satt och pratade lite, men det kändes lite stelt så det var därför som jag mer än gärna tackade ja när han frågade om jag ville ha ett glas vin. Flera glas senare så kysstes vi iallafall och det började att hetta till lite. Men vi blev avbrutna av att det knackade på dörren. Zerkan gick och öppnade och jag hörde dem snacka på deras språk ute i hallen. Rösterna blev högre och ilsknare. Zerkan kom in i vardagsrummet till mig och låste upp en låda i en byrå och tog ut ett "paket" som han gav till den andra killen. När han hade gått frågade jag Zerkan om det och ja det var knark som han langade.

Efter detta så var stämningen som bortblåst och jag ville bara hem, så jag ringde efter en taxi. När jag kommit hem så sprang jag bort till William som bara bor några hus bort, jag kände att jag behövde vara med någon som var trygg. Wille har alltid varit min trygghet, no mather what, så har jag alltid haft en varm famn att krypa ihop i hos honom. Han tröstade mig, pussade mig i håret och sen somnade vi tillsammans och försov oss imorse. Jag kan inte göra något annat än att älska den killen!

Kommentarer
Postat av: Nattis

William verkar vara en toppen kille! Skit i Zerkan om han ska hålla på med droger.. :(

2008-01-10 @ 14:01:52
Postat av: Eva

Svar; Heheh ja verkligen ;)

Ja Gosip girl börjar nu hör i Svergie på kanal fem. Tror att det börjar på måndag jag inte minns det helt fel. Det är döö bra det borde du verkligen se.

Usch Zerkan verkar hemsk.

2008-01-10 @ 16:01:06
URL: http://Ihennesskor.blogspot.com
Postat av: Therése

jag har den där relationen till mitt ex också. varför blev man aldrig riktigt KÄR i honom? jo, för att trygghet är trygghet.. men det blir lätt så tråkigt!

2008-01-10 @ 17:32:12
URL: http://Cbradshaw.blogg.se
Postat av: Josie

Men Zerkan kan ju skita ner sig. Hur seriös låter han, namnet säger ju allt :P Haha, nä nu var jag taskig. Men han låter ju som skit när han langar liksom. Wille däremot verkar mys!

2008-01-10 @ 23:38:07
URL: http://jealousy.webblogg.se
Postat av: Mimmi

Måste bara älska ditt liv! /XMimmiX

2008-01-12 @ 12:09:19
URL: http://xmimmix.blogg.se
Postat av: Delinda

svar:
*
Nattis: Wille är alltid Wille :) Ja, jag har tagit lite avstånd från Zerkan nu ett tag, sen får jag se vad som händer.. :)
*
Ni andra med bloggar har svar där! PUSS
*
www.delindaaa.blogg.se

2008-01-12 @ 17:33:11
URL: http://delindaaa.blogg.se
Postat av: Sofie

Tjenare! Får man fråga hur gammal du är?

2008-01-17 @ 19:52:55
URL: http://Soffiloff.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0