Fuck you Zerkan!

image77
Nu fattar jag att jag verkligen har lekt med elden när det gäller Zerkan... Hela helgen började så bra på fredagkväll med att vi åt på mitt favoritställe Sturehof, det var jätte romantiskt och Zerkan var så gullig! Efter middagen så åkte vi hem till några av hans vänner... (i förorten, alla var utländska och jag kände riktigt hur dåligt jag passade in bland dem..) Alla rökte på så jag kände mig manad att testa, ville inte vara ännu mer utanför och jag menar lite marujana har väll ingen dött utav? Ibland så är jag så totalt naiv, och verkligen blond... Men jag ville bara inte att kvällen som börjat så bra skulle förstöras. Festen fortsatte, jag minns inte så mycket av den men jag vet att senare mitt i natten så åkte Zerkan och jag hem till hans lägenhet.

Jag måste ha somnat där. Och när jag vaknade upp sent på lördags eftermiddagen så hörde jag röster i lägenheten, bla. Zerkan, men när jag skulle gå ut till dem så märkte jag att dörren var låst. Hade Zerkan låst in mig? Jag bankade på dörren och ropade och då kom Zerkan och öppnade den. Han sa att han var ledsen att han "råkat" låsa dörren, det var inte meningen... Naiv som jag är trodde jag honom och han frågade mig om jag ville ha frukost. Jag sa nej, kände mig så konstig, lite bakfull liksom, gick till toaletten, låste in mig och spydde tills jag inte orkade längre sen tog jag ett varmt långt bad. När jag mådde bättre igen så klädde jag på mig och gick ut till Zerkan. 

Ute i köket möttes jag av en för mig helt främande syn, flera utländska killar som snortade upp pulver i näsan. Anfetamin kanske? "De lugnar sina nerver bara" var Zerkans förklaring när jag frågade honom. Jag tittade mig omkring och såg ett par stora plasma tv-apparater och flera lådor stå längs väggen i hallen. Såklart fattade jag att det var stöldgods, även om jag inte riktigt ville tro det om Zerkan. Men hur hade det annars kommit in i hans lägenhet? Jag blev helt ursinnig och sprang ut i hallen, tog på mig skorna och slet åt mig handväskan och rusade ut därifrån.

Utanför så kom Zerkan ifatt mig och ryckte tag i min arm. Han hade inget med det att göra, han bara sålde det vidare försäkrade han mig. "Som om att det inte är ett brott då?" kastade jag ur mig. Zerkans ögon svartnade och han grep mig hårdare om armen, det gjorde så ont att jag skrek till av smärta. Men han vägrade att släppa mig förens jag hade lovat att jag inte skulle berätta för någon. Jag lovade och han släppte mig. Jag sa att jag ville åka hem och han gav mig en puss i pannan och sa: "Okej, min vackra tjej, jag ringer dig." Sen försvann han in i lägenheten igen.

Eftersom min mobil inte hade något batteri och jag därför inte kunde ringa efter en taxi så traskade jag runt ett tag innan jag hittade till tunnelbanan. Åkturen var som i dvala, jag var helt chokad av allt som hade hänt och över hur Zerkans riktiga jag hade visat sig vara. Allt jag kunde känna var besvikelse. Besvikelse och avsky. Hela söndagen så ringde Zerkan, men jag varken orkade eller ville prata med honom, så tillslut stängde jag av mobilen. Aldrig mer att jag vill slösa min tid på honom, allt jag vill säga är "Fuck you Zerkan!" Jag förtjänar bättre.


Kommentarer
Postat av: MariaTess

Ta hand om dig tjejen! Du förtjänar verkligen bättre! Det finns en gräns mellan att gilla "farliga killar" och att gilla killar som kan vara rikigt farliga för dig! Skippa den där grabben!!

2008-01-21 @ 16:10:33
URL: http://www.mariatess.webblogg.se
Postat av: z

hahahaha.. det låter som en novell... inte innehållet, utan sättet du skriver på.. låter rätt distanserat. ""Som om att det inte är ett brott då?" kastade jag ur mig. Zerkans ögon svartnade.."

2008-01-21 @ 16:16:25
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: BettY

Ush han verkar vara en riktigt farlig typ.. Bra att du skiter i han! Inte bra att umgås med såna där personer. Hoppas han inte börjar stalka dig eller nåt, du får akta dig för honom.

2008-01-21 @ 17:17:43
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se
Postat av: showiit

That's life girl.Alla har det inte lika bra som dig och vissa vill göra åt saken.På ett eller annat sätt.

2008-01-21 @ 17:20:26
URL: http://showiit.blogg.se
Postat av: emma

aw, tack vad snäll du är.
ska iväg på aerobics nu, hoppas det känns lite bättre efteråt.
jag har gått på ashtanga-yoga i ungefär ett år nu, det är så härligt. och det gör verkligen under för kroppen, har blivit så mycket vigare och slankare sen jag började! hur kul som helst!
kramar

2008-01-21 @ 17:35:58
URL: http://thisise.blogg.se
Postat av: Sandra

Du har helt rätt i att du förtjänar bättre!

2008-01-21 @ 18:04:24
URL: http://thingirl.blogg.se
Postat av: Therése

Sv: just nu kan jag ärligt säga att det känns som om de flesta syns mest hela tiden, förutom just när man behöver dem...

2008-01-21 @ 18:07:33
URL: http://Cbradshaw.blogg.se
Postat av: Therése

fan tjejen. ha ingenting med den där snubben att göra mer. only means trouble du vet..

2008-01-21 @ 18:13:22
URL: http://Cbradshaw.blogg.se
Postat av: Beatrice

Fan vad jobbigt, lova att aldrig mer träffa honom ;)

2008-01-21 @ 18:33:42
URL: http://Beatrices.webblogg.se
Postat av: laijna

Så jobbigt! :S inte kul när man får veta att de är "badboys" :S bättre att satsa på något annat skulle jag vilja säga :D

2008-01-21 @ 19:05:42
URL: http://laijnloo.blogg.se
Postat av: Hannah

SV; Okej, vad synd. Men man kan ju alltid hoppas! ;)

2008-01-21 @ 19:10:13
URL: http://easyeast.blogg.se
Postat av: Wera

Svar: ja, särskrivningar är störande.

zerkan; shit vilket cp till kille. vad skumt allting blev! tur att du klarade dig ur kaoset.
jag har också tendenser att hamna i diverse udda sällskap. det är spännande, men det kan verkligen gå åt helvete också.

jag tycker ändå att det är bra att du utforskar världen och ser dig omkring lite. bortom stureplans murar. men såklart att du ska dumpa zerkan, do doubt about that.

2008-01-21 @ 19:49:16
URL: http://signalsubstans.blogspot.com
Postat av: anna

yes - jag gjorde om hela bloggdesignen i helgen =)
kramar!

2008-01-21 @ 19:49:37
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Jeanette

Du skriver på ett väldigt fängslande sätt, gillar ditt sätt att skildra händelser.
Keep up the good work!

2008-01-21 @ 20:01:34
URL: http://thinkerbell.webblogg.se
Postat av: B

du hittar på allt de där . låter som du har läst lite för mycck chicklit böcker ..

2008-01-21 @ 22:17:08
URL: http://smece.blogg.se
Postat av: Marie

men shit vilken jävla puckograbb! han lät fel på ala möjliga sätt!
nä, han gör du rätt i att strunta i. gör som ja istället o skaffa en dator istället för en grabb =P

min helg bestod typ bara av att va sjuk ja, men frisk nu!! =)

2008-01-21 @ 22:28:26
URL: http://pleasedontstopthemusic.blogg.se
Postat av: Eva

Svar; Heheh va skönt då.
Nej jag läste ditt inlägg nu precis han verkar ju läskig och galen ju. Rtiktig skum kille. Honom ska du hålla dig så långt ifrån som möjligt.
Jag kan verkligen förstå det.

Hahh ja eller hur ;)
Fast bara för min del då han får ju inte det så det skulle bli väldigt konstigt. Hatar att jag inte vet vad jag vill. Ändrar mig från dag till dag känns inte bra varken mot mig själv eller mot honom.
Han har åkt till sälen nu på semester och ska vara borta. Så vi har typ uppehåll jag har sagt att jag vill ha det. Det jobbigtaste är att spva själv tycker jag och inet kunna ,ysa när man vill och så det kommer jag sakna. Sp får se hur det går och bo själv då :)
Blev väldigt långt inlägg nnu haha ;)
Kram

2008-01-21 @ 22:43:30
URL: http://Ihennesskor.blogspot.com
Postat av: Smaliisen

Svar; Ja eller hur. Ibland är hon sjukt het och ibland ser hon hemsk ut man vet aldrig med Lindsay ;)

Ja okej, den är väldigt intresant faktiskt. Jag har aldrig skrivit blogg förut faktiskt.

2008-01-21 @ 22:50:18
URL: http://Smaliisen.blogg.se
Postat av: Citronil

Shit vilken dåre.. haha! Om någon tog tag i mig lite för hårt eller ''hotade'' mig på det sättet skulle jag aldrg mer vilja träffa den personen..

2008-01-23 @ 09:29:52
URL: http://citronil.blogg.se
Postat av: Emilie

Om han fortsätter stalka dig får du helt enkelt sätta ultimatum för honom...: kontaktar han dig,agerar som att ni känner varandra - så anger du honom helt enkelt för polisen.
Done!

2008-01-27 @ 00:55:59
URL: http://zatina.blogg.se
Postat av: Anonym

Lek inte att du är någonting. Du är ett barn tjejen. Väx upp!

2008-01-28 @ 11:48:53
Postat av: Ailura

Du hänger på Sturehof och är ändå inte van vid personer som drar upp pulver i näsan...?

2008-01-30 @ 23:24:50
URL: http://ailura.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0