I like it.

image174

Snygga snygga Posh. Detta gillar jag.


Ångest. Jag kan inte koncentrera mig på att plugga. Jag kan inte sova. Jag försöker att fokusera på "rätt" tankar och att koppla bort dem dåliga. Det går inte. Jag har ångest över London. Jag är en dålig människa. Långt ifrån att ens vara i närheten av perfekt. Ångesten äter upp mig...

Kommentarer
Postat av: Eva

Svar: Ja jag läste ditt inlägg och det verkade som du hade haft det kul tröts allt lite synd att du inet träffade din bror bara och att det inte blev så mkt shopping ;) Har du fått hem kläderna som du beställde än då? Jag är lite nyfiken på hur kläderna satt bara ;)
Tack sötnos det kom verkligen från hjärtat det va lite jobbigt att skriva om det men det va skönt att få ut det. Jag vet att jag gör på fel sätt att gå ner men jag ska fösöka göra på rätt sätt och gå ner sakta istället. Jag vill kunna se på mig själv och vara nöjd. Puss hej

2008-03-18 @ 00:08:20
URL: http://Ihennesskor.blogspot.com
Postat av: Marielle

(svar) ja ellerhur :} tack så mycket!

2008-03-18 @ 08:30:34
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Mimmi

VB är skitsnygg där!
Vad jobbigt med ångest...hoppas att den försvann sen så att du fick sova....Kram

2008-03-18 @ 10:16:39
URL: http://xmimmix.blogg.se
Postat av: anna

Det ser inte ut som Victoria Beckham på den bilden, men hon är ändå hur snygg som helst. Hon är en av mina främsta stil-förebilder!

2008-03-18 @ 11:06:38
Postat av: BettY

svar: Ja, får hoppas att vi ses i NY då:)
Jobbigt med ångesten... Men du får väl ta det här som en lärdom helt enkelt att inte göra samma sak nästa gång ifall du verkligen gillar Adam och vill satsa på erat förhållanden. Men ingen är ju prefekt. Men ärlighet varar ju längst så om jag var du så skulle jag nog berätta för honom, det blir bättre i slutändan plus att du lättar på samvetet.
Vet inte heller vad jag ska göra på påsklovet faktiskt. Skulle vara härligt att åka bort ifrån det här snöslasket... Ooh Milano:) Italien skulle jag inte tacka nej att åka till. Har aldrig varit där. Har du vart där många gånger ir?
kraam

2008-03-18 @ 11:41:13
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se
Postat av: Delinda

*svar*
*
anna: Min med! :)
*
Ni andra har fått svar i era bloggar of course :) PUSS
*
www.delindaaa.blogg.se
*

2008-03-18 @ 13:12:31
URL: http://delindaaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0